23948sdkhjf

Det sker: Hvad betyder EU for dansk energi- og klimapolitik frem mod 2030?

Kom og deltag med politikere, praktikere og interessenter, som alle vil påvirke den aktuelle debat, når DI og Dansk Energi tager den europæiske energi- og klimapolitik frem mod 2030 op til debat.
Den 25. maj er der valg til Europaparlamentet. Samtidig er EU i gang med at udforme den kommende klima- og energipolitik frem mod 2030. Dette er et afgørende øjeblik for industrien og energisektoren i Danmark.

Derfor sætter Dansk Energi og DI tirsdag den 1. april den europæiske klima- og energipolitik til debat sammen med de danske spidskandidater til EP-valget, hvor en række skarpe meningsdannere vil kickstarte debatten med konkrete eksempler.

Med de danske EP-spidskandidater, et levende publikum, en skarp moderator til at holde debattørerne til ilden og ikke mindst repræsentanter fra dansk organisations- og erhvervsliv, går vi et spadestik dybere i argumentationen om, hvordan EU's klima- og energipolitik tilrettes bedst muligt til gavn for Danmark og Europa.

• Betyder EU noget for klima- og energipolitikken, eller kan vi selv i Danmark?
• Hvorfor er forsyningssikkerhed noget, som vi skal bekymre os om, og hvad betyder det for dig og mig?
• Er det indre marked for energi vigtigt, og er det i øvrigt ikke noget, som er fikset?
• Betyder energiomkostninger overhovedet noget for EU's fremtidige vækst? Er europæiske virksomheder ikke så dygtige, at vi sagtens kan klare os alligevel?

Arrangementet finder sted den 1. april fra 13.00-16.00 i Industriens Hus. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Læs mere og tilmeld dig her .

Kilde: DI Energi

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081