23948sdkhjf

Clever udvider sit netværk af hurtigladestandere

Clever har netop sat strøm til to nye 50 kW ladestationer i Helsingør og Hellerup til hurtig-opladning af elbiler. Med åbningerne udbygger Clever sit netværk af ladestandere i Nordsjælland med to centrale placeringer.
Åbningen af de to nye nordsjællandske hurtiglade-stationer er en del af Clevers plan om udrulning af 50 nye hurtiglade-stationer med stikstandarden Combo2 i 2014. Combo2 er det stik, der er foreslået som europæisk standard til hurtigopladning af elbiler, og som de nye tyske elbilmodeller Volkswagen e-up! og BMWi3 kommer med.

Opladning, der følger bilerne
Elbiloperatøren Clever driver et ladenetværk af 50 kW hurtiglade-stationer, hvor elbiler kan oplades til 80 procent på blot 20-30 minutter. Indtil november 2013 har der kun været elbiler med CHAdeMO hurtigopladning på markedet i Danmark. Men med Volkswagen og BMW’s nye elbiler kommer der nu også elbiler med Combo-hurtigopladning. Derfor udvider Clever nu sit ladenetværk med ladestationer, der også passer til disse biler.

- CLEVERs strategi er at følge bilen. Og derfor sørger vi selvfølgelig for, som dansk elbiloperatør, at etablere opladning til alle de elbiler, der kommer på det danske marked. Det betyder, at du som elbilist altid kan være sikker på, at der er ladestandere eller hurtiglade-stationer i vores netværk, der passer til din elbil. Elbil og opladning går hånd i hånd, og derfor er det vigtigt, at vi har en ladeinfrastruktur, der skaber tryghed, siger Lars Bording, adm. direktør i Clever.

Opladning på tanken
De nye hurtiglade-stationer står på Shells servicestationer i Helsingør og Hellerup. Det sker som et led i en samarbejdsaftale, Clever har indgået med Shell. Samtidig er placeringerne i Helsingør og Hellerup rigtig attraktive.

- Placeringen hos Shell er ideel, da man som bilist er vant til at køre på stationen for at tanke – og samtidig er placeringerne med til bane vejen for elbilerne i Nordsjælland, hvor vi gerne har villet have flere opladningsmuligheder, fortæller Lars Bording.

Clever har allerede hurtiglade-stationer i Hillerød og Ballerup, samt ladestandere i Lyngby, der passer til alle elbiler. Desuden har virksomheden en række 50 kW hurtiglade-stationer og 22 kW hurtiglade-standere i København og resten af landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125