23948sdkhjf

Nyt koncept skal give flere ordrer til offshoresektorens underleverandører

Den internationale B2B event OGIB 2014 den 18.-19. juni er udvidet med nyt tiltag særligt for virksomheder inden for offshore olie og gassektoren, som vil byde ind på opgaver
Et helt nyt koncept skal give flere ordrer til underleverandører inden for offshore olie- og gassektoren. Det er den internationale B2B event for branchen - OGIB 2014 - som nu udvides med en ekstra dag, og her vil underleverandørerne blive præsenteret for konkrete eller planlagte projekter eller opgaver med mulighed for at spørge ind til alt fra tekniske specifikationer og materialevalg til specifikke kundekrav. Formålet er at bane vejen for, at flere underleverandører kan byde ind på opgaver

- Vi kalder det Supplier’s Lab. Vi skaber en slags projekt-laboratorium for deltagerne med mulighed for at spørge og undersøge tidligt i projektfasen inden for offshore olie og gas. Ideen er at tiltrække flere underleverandører til en branche, som oplever vækst og derfor konstant har opgaver på vej. OGIB er i forvejen et veletableret brand og et vigtigt mødested for alle, som vil møde nye samarbejdspartnere. Nu udbygger vi konceptet og underbygger dermed vores ambition om at gøre OGIB 2014 til den vigtigste event for offshore olie- og gassektorens aktører, siger udviklingschef Morten Holmager, videncentret og innovationsnetværket Offshoreenergy.dk, som arrangerer OGIB.

- Ved Supplier’s Lab afholdes en række projektpræsentationer, hvor olieselskaberne og de store aktører i branchen – som noget helt nyt – fortæller detaljeret om de kommende opgaver, som skal udføres. Teknisk mandskab hos underleverandørerne kan lytte med og undervejs spørge ind til specifikationer og andre konkrete krav til opgaven, hvorefter underleverandørerne er bedre klædt på til at byde ind på opgaverne. Vi tror på, det vil give en helt anden og meget konkret interesse – og som faktisk kan føre til nye ordrer for underleverandørerne.

Nye innovative underleverandører
Offshore Oil & Gas International Business2Business event 2014 finder sted 18.-19. juni i Esbjerg, og første dag afholdes de korte, uformelle møder, som gennem de seneste år er blevet OGIB’s varemærke. I modsætning til konferencer og andre større arrangementer har deltagerne mulighed for at møde potentielle kunder, leverandører og partnere ved personlige møder a 15 minutters varighed. Deltagerne har på forhånd haft mulighed for at sammensætte et individuelt mødeprogram med op til 17 møder på en dag, og på få år er konceptet blevet så populært, at flere hundrede deltagere fra blandt andet England, Skotland, Norge og Mellemøsten kommer til Danmark for at deltage.

I år arrangeres OGIB 2014 i samarbejde med brancheorganisationen Olie Gas Danmark og Esbjerg Erhvervsudvikling, og i løbet af de to dage eventen varer, vil der også blive afholdt en række side events, bl.a. en rundtur til lokale offshore virksomheder.

- Ved at samarbejde med Olie Gas Danmark og Esbjerg Erhvervsudvikling er vi ikke blot i dialog med hele den etablerede offshore olie- og gassektor, men også de mange virksomheder, som overvejer at blive underleverandør til sektoren. Der er brug for nye, innovative underleverandører til at sikre sektorens fortsatte vækst, og OGIB 2014 er et vigtigt forum for alle, der vil følge med udviklingen, siger Morten Holmager.

OGIB 2014 finder sted i Esbjerg 18.-19. juni.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079