23948sdkhjf

Vestas frygter ikke usikkerhed om støtte i USA

Den såkaldte PTC-ordning udløb i USA til nytår. Politikerne debatterer lige nu en forlængelse, men Vestas frygter ikke en ny ordretørke over there.
Det amerikanske senats finansudvalg har allerede nikket ja til en toårig forlængelse af PTC-ordningen, og nu er det op til selve senatet, om lovforslaget skal godkendes. Det skriver Ritzau Finans ifølge EPN.

Vestas salgschef Juan Araluce kunne godt ønske sig en mere langsigtet ordning, men han forventer ikke, at det denne gang kommer til at betyde et stort fald i antallet af projekter på det amerikanske marked.

Det skyldes, at sidst ordningen blev forlænget, så var det med en regel om, at blot 5 procent af investeringerne i et vindmølleprojekt var sat i gang inden udløb ved nytår, og netop på den konto lykkedes det Vestas at indgå flere store rammeaftaler.

- Med den ordning, der er på plads lige nu, forventer vi, at de betingede ordrer bliver til faste ordrer i år eller næste år, uanset om der kommer en forlængelse, siger Juan Araluce til Ritzau Finans.

Originalartikel: http://epn.dk/brancher/energi/alternativ...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203