23948sdkhjf

NRGi fastholder niveauet i 2013

Energiselskabet kommer sikkert igennem 2013 med et resultat før skat på 221 millioner kroner. Indtjeningerne lever op til forventningerne og er på niveau med resultatet for 2012.
Det oplyser NRGI i en pressemeddelelse dagen efter selskabets repræsentantskabsmøde, hvor muligheden for at sløjfe en rabat til elkunderne blandt andet var på dagsordnen.

Baggrunden herfor var, at NRGi står overfor nogle meget store investeringer dels i infrastrukturen på el- og fibernettet og dels i den forventede kystnære vindmøllepark i Århus Bugten. I dag kan selskabet imidlertid meddele, at der både er penge til vindmølleprojektet og elkundernes rabat. Elkunderne kan således i perioden juli 2014 til juni 2015 se frem til en samlet rabatudbetaling på omkring 107 millioner kroner, hvilket svarer til niveauet fra året før.

- NRGi’s produktpalette tilpasses løbende de behov, der er i markedet, og den giver muligheder for at tænke i helheder og bæredygtighed. NRGi fokuserer både på energieffektivisering, produktion af vedvarende energi og innovative produkter til både byrum, erhvervsliv og husholdning. Resultatet i 2013 er nået trods et afdæmpet økonomisk klima og en intens konkurrence på de markeder, som NRGi befinder sig på. Særligt tilfredsstillende er det, at Rådgivningsdivisionen efter fokuseringen på bygherrerådgivningen nu bidrager med positive tal. Tilgang af landsdækkene kunder og øget salg af gadelys til kommuner bidrager til, at Installationsdivisionen trods et hårdt konkurrencepræget marked har øget både omsætning og indtjening. I Infrastrukturdivisionen mærker man en øget interesse for fibernettet på grund af den hurtigt voksende bredbåndsteknologi, og der har året igennem været fokus på, at give kunderne attraktive services samtidig med, at arbejdsprocesserne er effektiviseret yderligere. Der har i 2013 været et solidt afkast af de finansielle investeringer, fortæller NRGi’s administrerende direktør Søren Sørensen, der overordnet set er tilfreds med årets resultat.
Læs mere om: NRGi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093