23948sdkhjf

SE får CSR-pris

Andelshavere og lokalområde skal også nyde godt af virksomhedens succes. Det er en af visionerne bag SEs CSR-rapport, der har vundet FSR – danske revisorers CSR Pris 2014 for nye tilgange inden for CSR-rapportering.
Mandag eftermiddag kunne SE lade sig fejre som modtager af FSR – danske revisorers CSR-pris for ”nye tilgange inden for CSR-rapportering”. Det skriver SE i en pressemeddelelse.

Et særligt fokus på at skabe værdi for det samfund, som virksomheden er en levende del af, og virksomhedens stadige indsats for at skabe stærke partnerskaber, var blot nogle af de elementer i SE’s CSR-rapport, der har fået dem til at skille sig ud fra mængden.

- SE vinder for at fremvise en tilgang til CSR, som er strategisk, og som favner ejerstrukturen og lokalsamfundet på en troværdig måde. Som moderne andelsselskab er ønsket om at give noget værdifuldt tilbage til andelshavere og samfund i højsædet, og netop den fortælling og virksomhedens fokus på partnerskaber er en tilgang, der kan være til stor inspiration for andre, siger formand for FSR – danske revisorers CSR-udvalg, Birgitte Mogensen, i en pressemeddelelse fra SE.

Prisen blev uddelt til SE af administrerende direktør for FSR – danske revisorer, Charlotte Jepsen, som afslutning på konferencen 'Værdiskabende CSR – god ledelse, praksis og rapportering', som Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer holdt på Børsen i København mandag den 6. oktober.

- Forandringer skaber man ikke i lukkede hjørnekontorer, men derimod ved at være åben om vores visioner og de fejl, som vi begår, og de udfordringer, vi står overfor. Sammen kan vi gøre en forskel, sagde Ole Fruekilde Madsen, koncerndirektør i SE blandt andet i sin takketale, står der i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079