23948sdkhjf

Nørhalne VVS slår sig på fjernvarme og energi

VVS-installatøren har fokus på energi, fjernvarme og industri i ny satsning.
Der er kommet nye kræfter hos installatørvirksomheden Nørhalne VVS, der har to afdelinger ved Aalborg. Mogens Østergaard er trådt ind i virksomheden som medejer, og han skal stå i spidsen for en ny afdeling af virksomheden, som satser på industri, energi og fjernvarme.

- Jeg har beskæftiget mig med området i 15 år, og vi tror, at vi kan give virksomheden et ekstra ben af stå på, og at der findes en masse vækst i segmentet, fortæller Mogens Østergaard.

Virksomheden er nu ejet af Johnny Nielsen, Johannes Nielsen og Mogens Østergaard.

Satsning vil give flere ansatte
I øjeblikket henvender Nørhalne VVS sig primært med traditionelt VVS-arbejde til erhverv og private. Mogens Østergaard skal derfor ud og banke på en masse døre det næste stykke tid. Han kommer fra en stilling i LH Rørbyg, hvor han i de ti år har beskæftiget sig med netop energi, fjernvarme og industri.

- Det er hårdt at starte op, men jeg har en rigtig god mavefornemmelse. De nuværende ansatte har masser af lave, så det er planen, at vi skal øge medarbejderantallet på et tidspunkt, men vi skal lige have opgaverne først, siger Mogens Østergaard.

Nørhalne VVS beskæftiger i alt 35 ansatte på afdelingerne i Nørhalne og Lindholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079