23948sdkhjf

- Reglerne kan ikke ændres med tilbagevirkende kraft

Energi-, forsynings- og klimaminister slår fast, at reglerne for opsætning af kystnære vindmøller ikke bliver ændret med tilbagevirkende kraft.
På et borgermøde om kystnære vindmøller i Jammerland Bugt lørdag den 5. september 2015 slog energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt fast, at rammerne for de igangværende projekter om kystnære møller ikke ændres.

- Jeg bliver nok nødt til at gøre det klart for jer her i dag, at jeg ikke kan ændre reglerne med tilbagevirkende kraft. Jeg kan således ikke ændre projekter, der allerede er i gang. Det er vigtigt, at man i Danmark kan have tiltro til vilkårene for investeringer, sagde Lars Christian Lilleholt, ifølge morgenavisen Jyllands-Posten.

Det er en utrolig vigtig melding, lyder det fra Dansk Energis adm. direktør Lars Aagaard, der samtidig understreger, at Dansk Energi gerne går i dialog om de fremtidige regler på området, men at han glæder sig over at de nuværende regler ligger fast.

- Det handler jo om, hvilke signaler vi sender til fremtidige investorer, som vi er afhængige af i hele omstillingen af vores energisystem fremover. Derfor er det utroligt vigtigt, at ministeren står fast på ikke at ændre reglerne med tilbagevirkende kraft, siger Lars Aagaard.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11