23948sdkhjf

Ny vicedirektør i Aalborg vandkoncern fundet

Det bliver den konstituerede direktør for Aalborg Kloak A/S der pr. 1. maj bliver vicedirektør i Aalborg Vand Holding A/S og direktør i de tre datterselskaber Aalborg Vand A/S, Aalborg Vand Entreprise A/S og Aalborg Kloak A/S.
I forbindelse med dannelsen af Aalborgs nye vandkoncern ansættes Bo Laden som vicedirektør i Aalborg Vand Holding A/S. Samtidig tiltræder han som direktør i de tre datterselskaber Aalborg Vand A/S, Aalborg Vand Entreprise A/S og Aalborg Kloak A/S.

Bo Laden får dermed det daglige ledelsesansvar for samtlige medarbejdere i de tre selskaber.

Bo Laden har siden juli 2015 været konstitueret direktør i Aalborg Kloak A/S.

- Med ansættelsen af Bo Laden har vi ikke blot ansat en fagligt meget kompetent mand til rollen som Vicedirektør i Vandkoncernen – vi har også valgt en kandidat, der allerede har et indgående kendskab til vores organisation på vand- og spildevandsområdet, og jeg mener derfor, han er særdeles godt klædt på til opgaverne der venter i vand-koncernen. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Bo, siger Lasse Frimand Jensen, bestyrelsesformand i den kommunalt ejede vandkoncern.

Bo Laden er oprindeligt uddannet som ingeniør ved Aalborg Universitet. Han glæder sig til at tage fat på udfordringerne i stillingen som vicedirektør.

- For mig er stillingen som vicedirektør i Aalborg Vandkoncern et drømmejob. Det tætte og stærke samarbejde mellem Vand og Kloak, som andre kommuner i årevis er blevet inspireret af, skal fortsætte, og jeg glæder mig til arbejdet med at videreudvikle, hente synergier og effektivisere hele det tekniske vandkredsløb – lige fra indvinding af rent, ubehandlet grundvand fra vandværkerne og til det rensede og behandlede spildevand fra renseanlægget, siger Bo Laden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.58