23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der i denne uge melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster.
Afatek A/S
Bestyrelsesnæstformand Thorkil Jørgensen har forladt bestyrelsen hos Afatek A/S. I hans sted er trådt John Kusz, der sammen med Peter Tholstorf Basland tager plads i bestyrelsen (kilde: CVR).

Afatek behandler og genanvender slagge, der er et restprodukt fra energiudnyttet affald fra affaldsbehandlingscentrene i Østdanmark.

Dansk Energi og Jordvarme A/S
Jesper Boie Rasmussen har forladt bestyrelsen og direktionen hos Dansk Energi og Jordvarme. Wu Chaolun er tiltrådt bestyrelsen og stillingen som adminstrerende direktør (kilde: CVR).

Dansk Energi og Jordvarme leverer varme og køling til store bygninger baseret varmepumpeløsninger.

Forsyning Ballerup
Line Markert Christensen har forladt bestyrelsen hos Forsyning Ballerup. Kåre Harder Olesen er trådt i hendes sted. (Kilde: CVR)

Grindsted El- og Varmeværk/Grindsted Vandværk (GEV)
René Heiselberg Gier tiltræder jobbet som direktør hos Grindsted El- og Varmeværk/Grindsted Vandværk (GEV). Han afløser Per Søndergaard der efter 33 år går på pension.

GEV er et forsyningsselskab, der leverer varme, el og vand til forbrugerne i Grindsted.

Jydske Commodities ApS
Jan Carøe Lange er udtrådt af bestyrelsen hos Jydske Commodities (kilde: CVR).

Jydske Commodities tilbyder virksomheder med et stort energiforbrug elaftaler.

Herning Vand Holding A/S
Jan Krarup Pedersen er trådt ind i bestyrelsen i Herning Vand Holding. Tina Mousten Langgaard har forladt bestyrelsen (kilde: CVR).

Olsen Wings A/S
Søren Flemming Olsen er udtrådt af bestyrelsen hos Olsen Wings i Odder. I hans sted er trådt Holger Lund Jensen (kilde: CVR).

Olsen Wings fremstiller små vindmøllevinger.

Partnerskabet for brint og brændselsceller
Adm. direktør Theiss Stenstrøm er blevet valgt som ny formand for Partnerskabet for brint og brændselsceller. Theiss Stenstrøm er direktør i IRD Fuel Cells A/S i Odense. Han afløser Per Balslev fra Dantherm Power A/S, der efter otte år i Partnerskabets bestyrelse havde valgt ikke at genopstille.

Partnerskabet for brint og brændselsceller støtter udviklingen af brint- og brændselscelleteknologier, der er nødvendige for at realisere målet om uafhængighed af fossile brændstoffer i 2050.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125