23948sdkhjf

Deltag på dansk fællesstand på verdens største industrimesse

Den danske ambassade i Berlin organiserer for tredje gang en dansk fællesstand på fagmessen Energi, en af otte fagmesser på Hannover Messen 2010. Energimessen er den ledende fagmesse for vedvarende og konventionel energi såvel som energiforsyning samt energioverførsel og - fordeling.
Energi henvender sig primært til indkøbere, udviklingsingeniører, konstruktører (designere) og ledende personer i industrien.

Hannover-messen 2010 foregår den 19.-23. april 2010.

En dansk fællesstand
En dansk fællesstand kan skabe fuld fokus på danske energiløsninger og produkter under en samlet paraply, der signalere teknologi, innovation og know-how. Alle danske virksomheder får stillet et individuelt standområde til rådighed. I henhold farver og egen placering på stand, vil dette blive udarbejdet i fællesskab mellem udstiller og standdesigner på et fællesmøde, ambassaden holder i Udenrigsministeriet i København i november 2009. En særskilt invitation hertil følger senere på året. Desuden vil der på standen være et fællesområde med lounge, tekøkken, depot og garderobe til fri afbenyttelse til evt. møder etc.

Ambassaden er allerede nu i tæt dialog med Hannover Messens ledelse for at sikre den optimale standplacering for størst mulig eksponering.

Markedsføring af jeres individuelle stand og den danske fællesstand
Den danske ambassade gennemfører målrettet markedsføring for fællesstand, både i Danmark og i Tyskland. Herudover hjælper vi også gerne i forbindelse med jeres optagelse i Hannover Messens messekatalog. Vores markedsføring består bl.a. af:

  • Markedsføring af alle danske udstiller med en profilbeskrivelse på ambassadens hjemmeside.
  • Pressemeddelelser i relevant tysk og dansk fagpresse
  • En invitation til besøg på fællestanden inkl. en gæstebillet sendes til jeres potentielle kunder såfremt I ønsker det. Ambassaden skal blot modtage en kontaktliste i Excel-format fra jer hvorefter vi vil sende online invitationerne samt e-tickets.
  • Ambassaden udsender invitationer via egen database
  • Alle udstiller modtager et antal gæstebilletter som I frit kan råde over

Informationspakke om den tyske energi branche
Ambassaden udgiver en gang i kvartalet nyhedsbrevet ”Energi & Miljø Nyt” som alle danske udstiller vil modtage elektronisk.

Assistance under messeforløbet
Ambassaden vil under hele messeforløbet være repræsenteret med to medarbejder, som efter ønske kan bistå jer i forbindelse med kundemøder og samtaler (oversættelsesassistance) og servicere fællesstanden generelt

Hotelbooking
Ambassaden har på forhånd reserveret 25 enkeltværelser på ”Hotel Benther Berg”; et lille fint hotel der tilbyder pæne værelser, restaurant, fri parkering og wellness til en messepris på 170 € pr. pers./nat. Værelserne kan bookes ved at udfylde tilmeldingsformularen.
Da vi råder over et begrænset antal værelser er først til mølle princippet gældende. For mere information om hotellerne se venligst www.hotel-benther-berg.de

Deltagerpris
I prisen er indeholdt ambassadens ovennævnte servicetilbud samt en færdigdesignet stand (opbygning / nedtagning) med både individuel standareal og et fællesområde med lounge tekøkken, garderobe og depot. Der er ansøgt om tilskud hos Danmarks Eksportråd (DE). Med det forventede tilskud vil deltagerprisen udgøre:

Med tilskud vil nettoprisen være 38.000 DKK (baseret på 10 m2 / firma).

Tilmelding
Tilmelding til den danske fællesstand på Hannover Messen skal ske på vedhæftede tilmeldingsformular som skal være ambassaden i hænde senest tirsdag den 13. oktober 2009. Tilmeldingsformularen returneres i udfyldt og underskrevet stand til ambassaden i Berlin enten via e-mail eller fax:

Fax +49 30 5050 2150
E-Mail: energy@daenemark.org

Fakturering
Den 13. oktober 2009 faktureres 50 % af det samlede beløb, og den 15. februar 2010 faktureres det resterende beløb.

Kilde: Kongelig Dansk Ambassade, Berlin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078