23948sdkhjf

Sønderjysk installatør på opkøb

Elektrikeren A/S i Sønderborg indgår i tættere samarbejde med Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning, SIB, der overtager aktiemajoriteten i Elektrikeren.
Med samarbejdet styrker el-installatørforretningen Elektrikeren sin position indenfor levering af energirigtige og bæredygtige løsninger til både industrien og det private byggeri.

Overtagelsen af aktiemajoriteten i Elektrikeren betyder, at SIB fuldender sit koncept, hvor man enten in-house eller ved indgåelse af alliancer, råder over alle byggeriets faglige kompetencer. SIB-koncernen beskæftiger efter indgåelsen af samarbejdet 120 medarbejdere hvoraf fire er energikonsulenter.

SIB A/S er blandt andet kendt for at stå bag opførelsen af landets første plus energihus, og er i øjeblikket ved at opføre landets første plus energi skole – Produktionshøjskolen i Sønderborg.

Forstsætter som hidtil
Direktør i Elektrikeren, Ole Ravn, som fortsat vil stå i spidsen for forretningen, slår fast, at selskabet bevarer sin selvstændige profil, og fortsat løse opgaver sammen med byggebranchens øvrige aktører:

- Det er vigtigt at understrege, at vi fortsat drives som et selvstændigt selskab. Vi fastholder vores image som et all-round elektrikerfirma med en lokalforankret kundekreds. Med det nye tiltag, står vi bedre rustet til at leve op til de krav og forventninger markedet har til en moderne installationsvirksomhed, fastslår Ole Ravn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078