23948sdkhjf

Nye energiprojekter på vej

Biogasanlæg
Vordingborg kommunalbestyrelse vedtog forleden den lokalplan, som muliggør etablering af et større biogasanlæg vest for Køng Mose.

Der er den 25. februar udsendt et udkast til miljøgodkendelse i otte ugers høring./Vordingborg Kommune

Klimatilpasning
Lyngby-Taarbæk Kommunalbestyrelse skal på sit møde i dag tage stilling til et revideret projektforslag for klimatilpasning i Bondebyen i Lyngby. Der skal tages stilling til, om projektet skal fortsætte til næste fase, hvor rådgiver ansøger om de nødvendige myndighedstilladelser og udarbejder detailprojekt og udbudsmateriale.

Målet med projektet er at reducere belastningen af kloaksystemet i Bondebyen ved håndtering af vejvand for sig og samtidig etablere et rekreativt område i Bondebyen. Det skal ske ved hjælp af etablering af et regnvandsanlæg, som udformes som et gadekær for enden af Peter Lund Vej ved Gl. Lundtoftevej.

Hvis planerne følges, skal anlægsarbejdet udføres i perioden fra marts til oktober næste år. /Lyngby-Taarbæk Kommune

Reaktortank
Lemvig Kommunalbestyrelse har godkendt et projektforslag fra Lemvig Biogas for etablering af en ny reaktortank.

Den nye reaktor bliver forberedt til at modtage flere typer af biomasse, som ikke kan indføres i de eksisterende reaktortanke. De nuværende reaktortanke består af en på 7.100 kbm fra 2008 og tre på 4.164 kbm fra 2016. Den nye reaktortank skal være på 7.100 kbm.

Der er budgetteret med en anlægsinvestering på 14,7 mio. kr. for den nye reaktortank./Lemvig Kommune

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062