23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Cowi Holding A/S
Birgit Farstad Larsen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Torbjörn Hasse Spetz hos Cowi Holding A/S (kilde: CVR).

Cowi er blandt verdens største rådgivervirksomheder.

Dansk Gas Distribution Service Viborg A/S
Søren Hylleberg Sørensen er indtrådt som administrerende direktør, mens Ole Michael Kalør er indtrådt i bestyrelsen, og Flemming Wibroe er udtrådt hos Dansk Gas Distribution Service Viborg A/S (kilde: CVR).

Dansk Gas Distribution distribuerer gas til mere end 120.000 danske hjem og virksomheder.

Dansk Gasteknisk Center A/S
Carsten Georg Jensen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Susanne Juhl, der dog for bliver i bestyrelsen hos Dansk Gasteknisk Center A/S (kilde: CVR).

Dansk Gasteknisk Center A/S er en teknologisk servicevirksomhed inden for energi og miljø med fokus på gasanvendelsesområdet.

Danvak ApS
Christina Birgitte Daél er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Lars Sønderby Nielsen hos Danvak ApS. Samtidig er Claus Madsen indtrådt i bestyrelsen, mens Ejvind Løgberg er udtrådt (kilde: CVR).

Danvak ApS er et fagligt netværk for professionelle, der arbejder med indeklima, komfort og energi.

Designit A/S
Santosh Kumar Karagada Jayaramu er udtrådt af bestyrelsen hos Designit A/S (kilde: CVR).

Designit er en dansk designvirksomhed, der udfører opgaver for blandt andet elektronikindustrien, energisektoren og detailsektoren.

E.ON Danmark A/S
Peter Nils Johan Jonsson er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Tore Harritshøj, som også er udtrådt af bestyrelsen hos E.ON Danmark A/S (kilde: CVR).

E.On leverer el, naturgas og fjernvarme.

Equinor Refining Denmark A/S
Giuseppina Ragone er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Torben Haurum, mens Tore Aarreberg er indtrådt i bestyrelsen hos Equinor Refining Denmark A/S og hos Equinor Danmark A/S (kilde: CVR).

Equinor Refining Denmark A/S driver olieraffinaderi i Kalundborg.

Gribvand A/S
Jonna Hildur Præst er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Anders Gerner Frost hos Gribvand Spildevand A/S og hos Gribvand A/S. Samtidig er Karsten Andersen medarbejdervalgt til bestyrelsen, mens Tino Capion er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Gribvand A/S står for vand- og spildevandsforsyning i Gribskov Kommune.

Grøn Industri A/S
Hans Ottosen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Hanne Horsbøll Peck, som dog forbliver i bestyrelsen, mens Simon Borbiconi er indtrådt i bestyrelsen hos Grøn Industri A/S (kilde: CVR).

Grøn Industri A/S er leverandør af solceller.

Herning Vand A/S
Johannes Østergård er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christen Dam Larsen hos Herning Vand A/S og hos Herning Rens A/S (kilde: CVR).

Herning Vand A/S leverer drikkevand i Herning Kommune.

HMN Naturgas Holding ApS
Anders Nørskov er indtrådt i direktionen i stedet for Peter Berg hos HMN Naturgas Holding ApS. Samtidig er Anders Nørskov indtrådt i direktionen hos HMN Biogas ApS, mens Søren Hylleberg Sørensen er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Anders Nørskov hos HMN Komplementar ApS. I bestyrelsen hos HMN Biogas ApS og hos HMN Gastankstationer ApS er Anders Nørskov indtrådt i stedet for Peter Berg (kilde: CVR).

HMN Naturgas er et fælleskommunalt interessentskab, der ejes af 32 kommuner i Hovedstadsområdet og 25 kommuner i Midt- og Nordjylland.

Maabjerg Energy Concept A/S
Hanne Risbjerg Sørensen er indtrådt i direktionen i stedet for Hannes Reuter hos Maabjerg Energy Concept A/S (kilde: CVR).

Maabjerg Energy Concept skal levere anden generations bioethanol.

Maersk Drilling A/S
Jesper Olsen er indtrådt i direktionen hos Maersk Drilling A/S. Samtidig er Klaus Greven Kristensen indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Claus Michael Valentin Hemmingsen hos Maersk Drilling A/S og hos Maersk Drilling Holding A/S. Ligeledes er Jørn Peter Madsen og Morten Kelstrup indtrådt i bestyrelserne, mens Martin Nørkjær Larsen og Mads Dehlsen Winther er udtrådt også af begge bestyrelser. Sidst men ikke mindst er Robert Maersk Uggla, Kathleen Sue McAllister og Robert John Routs udtrådt af bestyrelsen hos Maersk Drilling Holding A/S (kilde: CVR).

Maersk Drilling A/S er leverandør af boreservice til olie- og gasindustrien.

NGF Nature Energy Trekanten A/S
Nis Kristian Hjort er indtrådt som næstformand for bestyrelsen i stedet for Asger Bank Møller Christensen, der dog forbliver i bestyrelsen hos NGF Nature Energy Trekanten A/S. Samtidig er Jesper Bundgaard indtrådt i bestyrelsen, mens Søren Frandsen Bonde er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Nature Energy producerer biogas.

NKT (Denmark) A/S
Morten Bang er indtrådt i direktionen og i bestyrelsen i stedet for Jørgen Janus Roijer Hillerup hos NKT (Denmark) A/S, NKT Ultera A/S og hos NKT Invest A/S (kilde: CVR).

NKT producerer kabler til energisektoren.

Rope Robotics Group A/S
Martin Huus Bjerge er indtrådt i direktionen hos Rope Robotics Group A/S. Samtidig er Henrik Lars Bjerg, Marie-Louise Bjerg og Martin Huus Bjerge indtrådt i bestyrelsen hos Rope Robotics Group A/S (kilde: CVR).

Rope Robotics Group A/S udvikler robotter til reparation af vindmøllevinger.

Stiesdal A/S
Carsten Risvig Pedersen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Mette Pernille Hertz, der dog forbliver i bestyrelsen hos Stiesdal A/S (kilde: CVR).

Stiesdal A/S er en konsulentvirksomhed inden for vindmølleindustrien.

Svedan Industri Køleanlæg A/S
Lars Banke er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Gitte Gotholdt Anskjær hos Svedan Industri Køleanlæg A/S (kilde: CVR).

Svedan Industri Køleanlæg A/S er leverandør af varmepumper, køle- og klimaanlæg.

Vildbjerg Tekniske Værfter A/S
Ketil Juul og Otto Mølgaard Jørgensen er indtrådt i bestyrelsen, mens Hartvig Christiansen, Hugo Neesgaard Mikkelsen og Susanne Meinert Thusing er udtrådt af bestyrelsen hos Vildbjerg Tekniske Værfter A/S (kilde: CVR).

Vildbjerg Tekniske Værfter driver el-, vand- og varmeværker i Vildbjerg.

Ørsted Wind Power TW Holding A/S
Kasper Holst Skyttegaard-Nielsen er indtrådt i direktionen i stedet for Ole Kjems Sørensen hos Ørsted Wind Power TW Holding A/S. Samtidig er Rasmus Errboe indtrådt som næstformand i stedet for Johan Hee Lindhardt, mens Kasper Holst Skyttegaard-Nielsen er indtrådt i bestyrelsen og Ole Kjems Sørensen er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Ørsted er et af Danmarks største energiselskaber.

Verdo A/S
Bo Tang Sørensen er tiltrådt som ny afdelingsleder i Verdo’s afdeling for teknisk infrastruktur, hvor han får ansvar for 36 medarbejdere, som alle arbejder med gadelys og signalanlæg. Udover sin ledelsesfunktion skal han være med til at videreføre og udvikle gadelys-forretningen.

Han kommer til Verdo fra Eniig, hvor han havde en tilsvarende stilling som afdelingsleder for udelys-afdelingen. I forbindelse med at Verdo har købt gadelys-aktiviteter i Eniig, er alle medarbejdere fulgt med til de nye ejere. 

Læs mere her: Eniig får grønt lys til handel med 100.000 gadelys

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125