23948sdkhjf

Fjernvarme-formand fik genvalg

I 2018 blev borgmester i Esbjerg, Jesper Frost Rasmussen, valgt som formand for Dansk Fjernvarme, og efter den ordinære generalforsamling den 25. april 2019 i Kolding er han valgt som formand for endnu et år. Valget foregår ved konstituering i den valgte bestyrelse efter generalforsamlingen.

44-årige Jesper Frost Rasmussen afløste i 2018 Uffe Bro som formand for Dansk Fjernvarme – en post som Uffe Bro havde haft i 25 år. Jesper Frost Rasmussen har siden 2017 været borgmester for Venstre i Esbjerg Kommune og har en fortid som administrerende direktør for DIN Forsyning A/S.

Konstitueringen gjorde også, at der fortsat er to næstformand i Dansk Fjernvarme. Det er fortsat administrerende direktør i HOFOR, Lars Therkildsen, og formand for Bornholms Energi & Forsyning samt Fjernvarme Horsens, Lars Goldschmidt. Derudover er Per Sørensen - direktør i Hjørring Varmeforsyning - med i formandskabet. 

I forbindelse med generalforsamlingen var der blot tre poster på valg. Her var der genvalg til de to bestyrelsesmedlemmer Anders Andersen, der driftsleder hos Veddum Skelund Visborg Kraftvarmeværk og borgmester Steen Christiansen, der er formand for VEKS. Begge stillede op uden modkandidater.

Derudover skulle der findes en suppleant, da direktør i VEKS, Lars Gullev, ikke genopstillede. Her valgte generalforsamlingen Fanny Broholm fra CTR.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172