23948sdkhjf

Demag Cranes får ordre på 164 wiretaljer

Kranservice-koncernen skal levere til den walisiske offshore-vindmøllepark Gwynt y Môr.
Demag Cranes har modtaget en ordre fra Granada Material Handling Ltd på at levere 164 elektro wiretaljer til et vindmølleprojekt - den nye Gwynt y Môr offshore vindmøllepark i Wales.

Ordren kommer i kølvandet på en kontrakt, der er udstedt til Granada af RWE npower renewables til at designe, levere, certificere, afprøve og idriftsætte kransystemer til nye Gwynt y Môr offshore vindmøllepark.

- Vi har tidligere haft gode erfaring med at arbejde med Demag Cranes på lignende offshore vindmøllepark projekter. Vi har arbejdet tæt sammen med Demag Cranes i udviklingen af en materialehåndteringsløsning, som imødekommer de specifikke krav i Gwynt y Môr projektet. Dybden af den tekniske ekspertise hos Demag, har suppleret vores viden i vor offshore produkt og servicedivision, forklarer Mark Sidwell, direktør for Granada.

Indarbejdet i Python
Granada har indarbejdet Demag taljen i deres specialdesignede "Python" kran-system, som vil blive monteret på platformen af fundamentet til vindmøllen og på to transformerstationer i offshore vindmølleparken.

"Python"-enheden er blevet udviklet til løft af tunge service-komponenter fra forsyningsskibe i losningsområder i offshoremiljøet. De drivende faktorer i udviklingen af kranen har været sikkerhed, funktionalitet og brugervenlighed for operatørerne.

Støtter både onshore og offshore
Thomas H. Hagen, medlem af bestyrelsen for Demag Cranes AG og COO:

- Med de løsninger og produkter, som vores to stærke brands, Demag og Gottwald, tilbyder, støtter vi både offshore og onshore vindmølle industrien i hele levetiden af deres udstyr. Vore produkter er i daglig brug under fremstilling af møllens komponenter, lastning og losning af skibe med vores havnekraner, og er desuden vigtige som løfteudstyr monteret i vindmølle nacellen eller på offshore vindmølle platformen, som nu også omfatter wiretaljerne bestilt af Granada.

Demag Cranes & Components A/S beskæftiger cirka 60 medarbejdere i Danmark og er en del af den globale Demag AG koncern med cirka 6.000 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11