23948sdkhjf

Grønne transportmuligheder til og på Building Green

Fuldstændig i tråd med messens tema har messearrangørerne gjort det langt nemmere for de besøgende at vælge den grønne transportmulighed. Hvad enten det gælder bil, tog eller cykel.
Better Place & ladestanderne
Tidligere har Frederiksberg Kommune ellers afvist at installere ladestandere fra Better Place i kommunen, da farven på standerne ikke faldt under kommunens farvekodeks.

I forbindelse med Building Green har kommunen dog valgt at se bort fra farveproblematikken og givet grønt lys til installering af Better Place-ladestandere foran Forum

Så har du en elbil hjemme i garagen, så kan du roligt suse afsted mod Forum, for mens du ser på grønne løsninger og energirigtige produkter, så kan du få ladet bilen op til hjemturen.

DSB & eventbilletten
I samarbejde med DSB har Building Green gjort det lettere og billigere at vælge grønt. Her kan man nemlig spare 20% på rejsen, hvis man køber billetten på forhånd.

Med Metro og bus lige til døren
Af offentlige transportmidler til Building Green kan man også vælge bus eller metro og blive sat af stort set lige ved døren.

Af buslinier kan nævnes 2A, 67 & 68 og natbus 82N kører til Forum Metrostation; linie 2A går hvert 4. – 5. minut fra Rådhuspladsen. For yderligere information om bus-afgange se: www.movia.dk , mens man på Københavns Metros hjemmeside kan danne sig et overblik over afgange og ankomster til Forum.


Hvis man bor i nærheden er der jo også det grønne alternativ at springe på cyklen eller at GÅ til messen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5