23948sdkhjf

Udstillerne spændte på den nye dreng i klassen

Stort potentiale og et godt koncept. Sådan lyder det fra udstillerne og andre aktører i branchen om messe-Danmarks nye dreng i klassen: Building Green.
Den 12. oktober 2011 bliver spændingen udløst, når Forum i København slår dørene op til fagmessen for energieffektivt byggeri, Building Green.

Messen er ny og udstillermæssigt lille – 60 virksomheder og organisationer har lagt billet ind på en stand – men ikke desto mindre er forventningerne høje blandt udstillerne, der har vidt forskellige årsager til at deltage på messen.

Som inspiration til bygherrer
Direktør Finn Lauritzen fra Erhvervs- og Byggestyrelsen glæder sig over, at der stadig popper messer op rundt omkring, og han glæder sig til at besøge Building Green.

- Den vil komme til at fungere som inspiration for bygherrerne, siger han med reference til messens tema energieffektivt byggeri.

Om udstillerantal og de forventede 1.200 besøgende siger han:

- Messen er slet ikke så lille endda. Og hvis det bare er de rigtige besøgende – beslutningstagerne – så er 1200 rigtig, rigtig mange, understreger han.

Udstillingsvindue for nyt firma
Hos distributør af SPU-isolering Pirco har man valgt Building Green som udstillingsvindue for virksomheden, der ikke har mere end et par måneder på bagen.

- Vi får en platform, hvor vi kan gøre folk opmærksomme på produktet. På den måde kommer vi bredere ud, end vi formår i det daglige, fortæller direktør Tomas Horne, der netop er begyndt at sælge bæredygtige isoleringsprodukter fra Finland.

- Med det produkt passer vi jo perfekt ind i messens koncept, slutter han.

Videndeling og øjenåbner
Direktør Nina Kjærgaard Reinert fra Isopaint har også sin helt egen dagsorden, når hun til oktober tager til messen i Forum.

- Der er ikke nogen, der ved noget om det her. Jeg vil bare fortælle, at det vi kommer med er New to the world. Det skal være en øjenåbner for bygherrerne, siger hun.

Isopaint tager til Building Green med en energirigtig tagmaling og en energibesparende imprægnering til huse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078