23948sdkhjf

160 solcellepaneler på taget hos Hillerød Forsyning

Hillerød Forsyning har installeret 263 m2 solceller på taget af sin administrationsbygning. Det skal spare klimaet for 15,6 tons CO2 årligt.
Arbejdet med at installere solceller på taget af Hillerød Forsynings administrationsbygning er nu færdigt,

- Baggrunden for at opsætte solceller på taget er, at vi i Forsyningen har ambitioner om at mindske vores CO2-udledning. Med solcellerne sikrer vi administrations-bygningen en mere miljøvenlig, og samtidig billigere, elforsyning, fortæller projektleder Anders Holmsgaard på Hillerød Forsynings hjemmeside.

Dermed kommer Hillerød Forsyning i det gode selskab af ejere af bygninger i Hillerød, der har fået etableret solceller på taget. For godt en måned siden indviede man et 230 m2 solcelleanlæg på taget af spillestedet Klaverfabrikken .

Dækker bygningens elforbrug
Anlægget, der er støttet af EU-projektet SORCER, består af 160 solcellepaneler og har en størrelse på 263 kvadratmeter. Solcellerne forventes at producere 31.000 kWh om året. Dette dækker det totale elforbrug for bygningen på Ægirsvej.

Dermed vil Hillerød Forsyning spare klimaet for 15,6 tons CO2.

Medarbejdere og gæster på Ægirsvej kan på et display følge med i, hvor meget el der bliver produceret, og hvor mange tons CO2 der er sparet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11