23948sdkhjf

GasCon styrker EnviDan på biogasområdet

Det rådgivende ingeniørfirma GasCon bliver med virkning fra den 1. oktober en del af EnviDan Gruppen. Dermed holder biogassen sit indtog hos EnviDan Gruppen.
GasCon har i mere end 10 år leveret rådgivning inden for energi- og miljøområdet med fokus på biogas, lossepladsgas og kraftvarme. EnviDan har siden 1995 udført rådgivning og leverancer indenfor spildevand, og har i dag 120 ansatte.

Tilsammen har GasCon og EnviDan ressourcer og viden til at løfte selv de største biogasprojekter.

Fremtidig struktur
GasCon A/S oprettes som et selvstændigt aktieselskab i EnviDan Gruppen, og bliver dermed søsterselskab til EnviDan A/S, EnviDan Service A/S og EnviDan Water A/S, alle 4 som datterselskaber under EnviDan Holding. EnviDan Holding vil have aktiemajoriteten i GasCon A/S, hvor firmaets nuværende ejere fortsat er en del af ejerkredsen.

I det daglige ledes GasCon A/S fortsat af Frans Teisen. Frans er bygningsingeniør, og har, inden han i 2000 var med til at starte GasCon, gennem mange år været ansat som afdelingschef i Krüger A/S.

Kim Paamand fortsætter som Projektchef i GasCon A/S. Kim er civilingeniør fra DTU med energi som speciale og er medstifter af GasCon. Tidligere har Kim også været ansat hos Krüger A/S, ligesom han har arbejdet internationalt på en række store projekter inden for rådgivning, analyse og projektering af biogasanlæg og lossepladsgas.

Biogassen holder sit indtog
For EnviDan Gruppen tilfører GasCon endnu et forretningsområde under miljøparaplyen, så vi nu tilbyder rådgivning og projektering inden for både spildevand, rent vand og biogas.

For GasCon A/S har det været vigtigt med en samarbejdspartner der har kvalificerede ressourcer til at videreudvikle virksomheden. GasCon A/S vil primært sætte fokus på rådgivning i forbindelse med etablering af biogasanlæg med tilhørende energiproduktion.

Adm. direktør i EnviDan Holding Simon Boel forventer sig meget af EnviDan Gruppens nyeste medlem, og tror på at markedet for anvendelse af biogas vil vokse betydeligt i de kommende år.

- Vi får i fremtiden endnu mere behov for den gas som kan udvindes fra organiske affaldsprodukter og fra landbruget, så klimabelastningen kan reduceres og miljøet får det bedre. Og på de danske renseanlæg er mulighederne for at optimere på genanvendelsen af biogassen fra slammet langt fra udtømte, og der er såvel økonomi som miljø i disse aspekter. Her har vi virkelig mulighed for at skabe synergi mellem den ekspertviden man har i GasCon og de procesingeniører med kernekompetence inden for spildevand, som allerede i dag arbejder med energioptimering i EnviDan, siger han.

GasCon ApS har allerede i dag til huse i EnviDan Gruppens bygninger på Ferskvandscentret i Silkeborg, og det vil fortsat være firmaets adresse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078