23948sdkhjf

EUC Syd og SE indgår det første Big Blue klimapartnerskab

Aftalen omfatter bl.a. energi- og klimarådgivning, udvikling af et moderne lærlinge og efteruddannelseskoncept for SE, samt køb af vindstrøm fra SE’s endnu ikke opførte møller i 2013 til 2015.
EUC Syd, der er Sønderjyllands største uddannelsesinstitution med mere end 25.000 gennemstrømmende elever om året, har valgt at indgå et Big Blue klimapartnerskab med SE.

En aftale der omfatter bl.a. energi- og klimarådgivning for EUC Syd, udvikling af et moderne lærlinge og efteruddannelseskoncept for SE, samt køb af vindstrøm fra SE’s endnu ikke opførte møller i 2013 til 2015. Big Blue klimapartnerskabet er SE’s nye CSR understøttende klimaløsning, der tilbyder garanterede energieffektiviseringer der kan ses på bundlinjen og i CSR regnskabet.

Energieffektiviseringer kan ses på bundlinjen
Med over 100.000 m2 under tag, fordelt på adresser i Aabenraa, Tønder, Haderslev og Sønderborg, har EUC Syd i dag et omfattende behov for at sikre energieffektive faciliteter, da energiudgifter for så omfattende en bygningsmasse udgør en ganske væsentlig udgift for uddannelsesinstitutionen.

Derfor har EUC Syd valgt, at indgå et Big Blue klimapartnerskab med SE, der igennem flere år, via deres datterselskaber, har realiseret nogle af Danmarks største energi- og klimabesparelser:

- Vi er meget glade for at have indgået et Big Blue klimapartnerskab med SE, fordi vi anser SE som den bedste garant for at omsætte vores klimaintentioner til reelle resultater der kan aflæses på bundlinjen. I første omgang skal SE analysere og prioritere vores bygningers klimapotentialer, med henblik på at implementere nye energieffektive løsninger, men aftalen indebærer bl.a. også, at EUC Syd skal forsynes af vindstrøm fra SE’s endnu ikke opførte vindmøller og at EUC Syd skal bidrage til et nyt koncept for lærlinge og efteruddannelse i SE, fortæller Hans Lehmann, vicedirektør for EUC Syd.

Glæde over præsentation af første SE Big Blue klimapartnerskab
Aftalen er den første milepæl i SE’s nye klimaforretning SE Big Blue, der samler de stærke kompetencer fra datterselskaberne Enervision og H.O. Service, i en fælles klimaforretning. Enervision og H.O. Service har de senere år begge været blandt markedslederne indenfor henholdsvis energieffektivisering og avanceret klimastyring, og dermed dækker den nye forretningsenhed hele værdikæden fra den indledende screening og rådgivning, til projektering, finansiering, udførelse og dokumentation.

Med et Big Blue klimapartnerskab lover SE markedets bedste energieffektiviseringsydelser, der skaber markante og dokumenterbare resultater på virksomhedernes bundlinje og som i tillæg dertil giver afledte benefits for virksomhedens CSR regnskab:

- Vi er utrolig glade for at kunne underskrive denne første Big Blue klimapartnerskabsaftale. EUC Syd har som en visionær uddannelsesinstitution blikket stift rettet mod fremtidens behov og udfordringer og de har set de store forretningsmæssige perspektiver der ligger lige for fødderne af dem. Ved at implementere energieffektive og klimavenlige løsninger, kan EUC Syd både reducere deres omkostninger og samtidig understøtte deres i øvrigt flotte CSR-profil, udtaler Niels Duedahl, administrerende direktør i SE.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094