23948sdkhjf

Vestjysk underleverandør på vej op i ny liga

Heinsen & Agger, der er underleverandør til specielt det norske energimarked, har gearet op, så man nu kan varetage totalentrepriser.
I mange år har Heinsen & Agger levet godt som fagentreprenør med speciale inden for svejsning og isolering af rørsystemer til specielt den norske fjernvarmesektor. Det norske energimarked har imidlertid været i en rivende udvikling, og det har fået kunderne til i stigende grad at efterspørge virksomheder, der kan varetage totalentrepriser. Derfor har Esbjerg-virksomheden været igennem en større organisationsændring.

- Det er og bliver jo organisationen, det hele hænger på. Derfor har vi netop ansat tre nye administrative nøglepersoner, fået en ny professionel bestyrelse, og virksomheden er blevet et aktieselskab, udtaler ejer Knud Heinsen.

Omsætningen er fordoblet
Resultatet er da heller ikke udeblevet. I 2010 blev det til mere end en fordobling af omsætningen fra de ca. 20 mio. kr., den lå på i de foregående år.

Og også i år ser væksten ud til at fortsætte. I hvert fald har Heinsen & Agger i den seneste tid fået ordrer til en værdi af ca. 40 mio. kr. fra norske kunder som Akerhus Energy, Sjördal Biovarme og Eidsiva Bioenergi.

Knud Heinsen fortæller, at det kraftige selvfølgelig skyldes det stigende antal totalentrepriser, og at væksten ikke er gået ud over indtjeningen, som stadig ligger på et tilfredsstillende niveau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109