23948sdkhjf

Håndværkere har succes med samarbejde om solenergi

Virksomheden Energisol i Kalundborg, der har succes på markedet for solenergi, er et utraditionelt samarbejde mellem en tømrermester, en elektriker og en murermester.
Tømrermester Peter Sørensen, elektriker René Nederby Christensen og murermester Jesper Kruckow står bag virksomheden Energisol, der på ganske kort tid har fået gang i salget af solpaneler, skriver Licitationen.

Tømrermester Peter Sørensen er da heller ikke i tvivl om, at det er de vidt forskellige kompetencer de tre virksomheder bringer ind i samarbejdet, der er årsagen til Energisols succes.

Store krav til kvalitet
De tre aktører stiller store krav til, at alle komponenter i solcelleanlæggene er af højeste kvalitet.

Derfor er solpanelerne, der importeres fra Kina, og den befæstelse man anvender, kvalitets- og miljøcertificerede efter ISO 14.001.

Tidligere på året besøgte Peter Sørensen endvidere solcellefabrikken i Kina, hvor han med egne øjne så de mange kvalitetskontroller, der foretages af hver enkelt panel.

Producerer stabilt
Det er typisk 6 KW-anlæg Energisol sælger og monterer på taget hos forbrugerne, men virksomhedens forpligtelser stopper ikke her.

Peter Sørensen kører en gang om måneden rundt til de anlæg, han allerede har monteret, og kontrollerer at anlæggene producerer som lovet.

Målinger viser, at et 6 KW-anlæg typisk producerer omkring 20 KW på en overskyet dag, og at det i høj sol kan producere mere end 40 KW.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14