23948sdkhjf

Bredenoord leverer strømmen til EURO 2012

Når Europas bedste fodboldnationer til sommer skal kæmpe om titlen som europamestre, bliver det hollandske Bredenoord, der skal levere strømmen til hele arrangementet.
UEFA har udvalgt firmaet, der skal sørge for, at EURO 2012 ikke kommer til at henligge i mørke. Valget faldt ikke uventet på det meget erfarne hollandske firma Bredenoord.

Afstandene mellem de otte værtsbyer i Polen og Ukraine vil betyde store logistiske udfordringer. Netop Bredenoords erfaring fra lignende arrangementer og ekspertisen på området ligger bag UEFAs valg af firmaet.

Mobilitet og fleksibilitet er nøgleord for Bredenoords løsninger, og dette kendetegner også firmaets løsninger fra den danske afdeling i Kolding.

En erfaren partner ved sportsevents
I Danmark har vi bl.a. kunnet opleve Bredenoord som leverandør af mobilt strøm til årets Skanderborg Festival, men store sportsarrangementer er absolut heller ikke fremmede for firmaet.

Bredenoord har eksempelvis tidligere været den tekniske partner på strømområdet for så store arrangementer som Giro d’Italia og både sommer- og vinter-OL.

Store arrangementer kræver brede samarbejder, og Bredenoord løser ofte deres opgaver sammen med forskellige partnere. I UEFA EURO 2012-projektet er der udvalgt fire hollandske hovedpartnere.

Brede og bæredygtige løsninger
Bredenoord er et hollandsk familiefirma med dansk afdeling i Kolding. De har i mere end 70 år stået for udlejning, salg og fremstilling af mobile strømforsyninger. Firmaet udvikler desuden komplette biogasbaserede kraftvarmeværker.

Gennem årene har Bredenoord leveret energiløsninger til så forskellige brancher og markeder som industri, offshore, events og byggebranchen.

Bæredygtig strøm er også et indsatsområde for Bredenoord. Blandt andet arbejder firmaet med den hydrogendrevne generator Purity samt sodfilteret Clear Air, der reducerer sodudstødningen med 99 %.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142