23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S Chr. Boldsen
Michael Lassen Schmidt er blevet ansat som ny administrerende direktør hos A/S Chr. Boldsen.

A/S Chr. Boldsen er en grossistvirksomhed indenfor VVS og VVT, men er også med kompetencer inden for indenfor hydraulik, svejsning, savning, stål, energi, vand og entreprenør.

Dansk Design Center
Arkitekt, designer og associate director i Arup, Nille Juul-Sørensen, er ansat som ny administrerende direktør i Dansk Design Center. Han overtager stillingen fra Christian Scherfig, der fratræder ved udgangen af april måned.

Nille Juul-Sørensen tiltræder som adm. direktør for Dansk Design Center den 14. november

Dansk Erhverv
Mette Feifer er blevet udnævnt til ny markedsdirektør med ansvar for området Oplevelse & Velfærd, Søren Friis Larsen er blevet udnævnt til markedsdirektør med får ansvar for området rådgivning og videnservice, Lene Court-Payen er blevet udnævnt til udviklingsdirektør for den nyetablerede afdeling for strategi, udvikling og organisationens interne HR. Derudover er Kristoffer Klebak blevet udnævnt til ny chef for EU og International Afdeling.

Dansk Erhverv er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, der repræsenterer 20.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

Dong Energy Sales & Distribution A/S
Niels Bergh-Hansen er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Thomas Dalsgaard.

Dong Energy Sales & Distribution A/S beskæftiger sig med distribution af el og gas til danske kunder.

Energi Fyns Almene Fond
Jens Hempel-Hansen, administrerende direktør i H.J. Hansen Holding A/S og formand for Fynsk Erhverv, er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Clas Nylandsted Andersen, formand for DI Fyn samt tidligere administrerende direktør i Nielsen og Nielsen Holding A/S.

Bestyrelsen består herudover af formand Leif Henriksen, bestyrelsesformand Energi Fyn, Finn Brunse, borgmester Assens Kommune samt Søren Thorsager, næstformand Energi Fyn.

Energi Fyns Udviklingsfond
C.C. Nielsen, bestyrelsesformand i Nielsen & Nielsen Holding A/S, er indtrådt i bestyrelsen og afløser Henning Andersen, uddannelsesdirektør ved den Tekniske Fakultetsadministration på SDU i Odense.

Bestyrelsen består herudover af formand Leif Henriksen, bestyrelsesformand Energi Fyn, Jens Oddershede, rektor SDU samt Søren Thorsager, næstformand Energi Fyn.

Niras
Niels Vinderslev Bjerregaard er blevet ansat som en del af ledelsen hos Niras Århus’ afdeling Anlæg og Forsyning Vest.

Niras er en rådgivende ingeniørvirksomhed med kompetencer inden for byggeri, anlæg, forsyning, miljø, energi, industri, informatik, infrastruktur, analyse og strategi, planlægning og udviklingsbistand.

Rambøll
Jens-Peter Saul, Tyskland, er blevet ansat som nye CEO. Han overtager stillingen fra Flemming Bligaard Pedersen.

Siemens Wind Power A/S
Jan Kjærsgaard er udnævnt til administrerende direktør for Siemens Wind Power A / S. Han overtager stillingen efter Jens-Peter Saul.

Statoil Danmark A/S
Kjetil Ohm er blevet udnævnt til formand for betyrelsen i Statoil Danmark A/S i stedet for Arne Sigve Nylunds.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14