23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S Dan-Bunkering Ltd.
Nicolai Troen, 34 år er pr. 1. marts 2012 blevet udnævnt til sales manager i A/S Dan-Bunkering Ltd.

A/S Dan-Bunkering Ltd. er leverandør af brændstof til den maritime industri.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S
Yuji Kozai, Japan, og Iain Henry Miller, Storbritannien, er indtrådt i bestyrelsen hos Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S i stedet for Sigurd Østervig Andersen, Lars Holmblad og Takao Tanaka, Japan (kilde: Børsen).

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S er global leverandør af skræddersyede turnkey kraftværksløsninger.

Dansk Grøn Energi A/S
Kristian Skriver Laustsen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Grøn Energi A/S i stedet for Arne Hougaard Mikkelsen og Carsten Hove. Samtidig er Niels Bo Andersen udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Erik Ingemann Jørgensen. Sidst men ikke mindst er Michael Strange Midskov indtrådt i selskabets direktion i stedet for Jesper Ib Poulsens.

Køge Varme A/S
Poul Erik Hemmingsen er indtrådt i bestyrelsen hos Køge Varme A/S i stedet for Peter Christian Østerskov Jørgensen (kilde: BIQ.dk).

Rådet for Teknologi og Innovation
Uddannelsesminister Morten Østergaard har udpeget rektor for Ingeniørhøjskolen Conni Simonsen til ny formand for Rådet for Teknologi og Innovation.

Udover den nye formand er Susanne Bødker, Lars B. Goldschmidt, Stefan Hermann og Claus Jensen blevet udpeget til medlemmer i rådet.

Siemens Aktieselskab
Peter Walther Herweck er indtrådt i bestyrelsen hos Siemens Aktieselskab i stedet for Alexander von Thielmann (kilde: BIQ.dk).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141