23948sdkhjf

Dong: Ingen fratrædelsesgodtgørelse til Eldrup

En advokatundersøgelse viser ifølge energiselskabet, at Anders Eldrup tilsidesatte sine forpligtigelser som administrerende direktør.
På et bestyrelsesmøde den 9. marts 2012 besluttede bestyrelsen i Dong Energy at anmode advokatfirmaet Norrbom Vinding om at gennemføre en advokatundersøgelse og vurdere, hvorvidt Anders Eldrup havde misligholdt sine forpligtelser som administrerende direktør i forbindelse med etableringen af løn- og ansættelsesvilkår for flere nuværende og tidligere medarbejdere.

Bestyrelsen fik tirsdag resultatet af advokatundersøgelsen samt en vurdering fra Kammeradvokaten.

- Begge advokatfirmaer konkluderer entydigt, at Anders Eldrup har udvist en adfærd, der må kvalificeres som misligholdelse, skriver Dong Energy i en pressemeddelelse.

- På denne baggrund har en enig bestyrelse i overensstemmelse med konklusionen om misligholdelse truffet beslutning om, at konsekvensen heraf må være, at Anders Eldrup alene vil modtage løn i den opsigelsesperiode, han efter sin kontrakt er berettiget til og dermed ingen fratrædelsesgodtgørelse i henhold til kontraktgrundlaget, lyder det videre.

Bestyrelsen understreger, at Anders Eldrups fratrædelse ikke forandrer selskabets strategi.

Læs advokatfirmaets rapport på Dong Energys hjemmeside .

Læs Kammeradvokatens udtalelse .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109