23948sdkhjf

Kollektivt dansk fremstød på Spaniens største energimesse

Når energimessen GENERA i år afholdes for 15. gang vil Danmark være solidt repræsenteret.
Indtil videre er der tilmeldt 13 danske virksomheder til messen, der er den største energimesse i Spanien med et bredt fagligt fokus inden for vedvarende energi, energieffektivitet og intelligent energi. Og ligesom tidligere år vil der i år være en dansk fællesstand på GENERA, som afholdes i Madrid fra den 23.-25. maj.

Eksportrådet i Spanien har i samarbejde med Export Promotion Denmark stået for en meget vellykket fælles dansk deltagelse på GENERA de seneste tre år og er nu i fuld gang med at arrangere endnu en dansk fællesstand. På standen vil der være en bred repræsentation af danske virksomheder inden for bl.a. vedvarende energi, energibesparelse, energilagring og smart grid.

Erfaringen viser, at deltagelsen på en dansk fællesstand giver stor værdi til specielt små og mellemstore virksomheder, da de får større opmærksomhed og drager nytte af den omfattende fælles markedsføring. Desuden er det en billig og effektiv måde at tage pulsen på et marked som det spanske, der står for godt og vel 45 mio. forbrugere.

Vigtigt mødepunkt
GENERA, der i år afholdes for 15. gang, har gennem årene konsolideret sig som en anerkendt international messe. Den er et af de vigtigste mødepunkter for energibranchen i Sydeuropa og Middelhavsområdet, og samtidig tiltrækker den også en del besøgende fra Latinamerika.

Sidste år var GENERA vært for ikke mindre end 635 virksomheder fra 33 lande, og den blev besøgt af knap 24.000 professionelle fagfolk.

De 13 danske virksomheder, der indtil nu er tilmeldt årets GENERA-messe, er:

Aalborg Engineering
Danfoss Heating Systems
Danish Xergy Technology
Danstoker
Dexawave
EC Power
Justsen Energiteknik
Mark & Wedell
LIN-KA
Nordjysk Bioenergi
SPX Flow Technology Iberia
Weiss
Zeteco Energy


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084