23948sdkhjf

NRGi: 151 millioner før skat

NRGi fik i 2011 et samlet resultat før skat på 151 millioner kroner. Det er mindre end forventet, alligevel mener selskabet, at det er tilfredsstillende set i lyset af, at 2011 var et år med fortsat finansiel usikkerhed og lav forbrugertillid.
- Resultatet på 151 mio. kr. er tilfredsstillende. Forretningsmæssigt har 2011 været præget af fremgang på flere områder. Der er sket en betydelig styrkelse af aktivitetsniveauet samtidig med, at omkostningerne er tilpasset. Regnskabstallene taler deres tydelige sprog om, at vi er på rette spor, siger Søren Sørensen, administrerende direktør for NRGi

- NRGi er fortsat blandt de allerbedste, når talen falder på vigtige emner som forsyningssikkerhed, energibesparelser, byrumsinventar og energimærkning, fortsætter direktøren.

Energiselskabet har forsat investeringen i fremtidens intelligente elnet i 2011, og har nu installeret intelligente elmålere hos mere end 100.000 andelshavere, som kan nyde godt af de muligheder, de nye målere giver for yderligere energibesparelser. Ved udgangen af 2012 vil samtlige 210.000 husstande have de nye målere, skriver NRGi i en pressemeddelelse.

- De mange bidrag NRGi kan yde til opfyldelsen af de miljø- og energipolitiske mål medvirker til, at NRGi kommer styrket ud af 2011. NRGi fortsætter et bredt samarbejde med andre om at skabe de bedste betingelser for andelshavere, miljø og samfund. Store skridt er i 2011 taget i den rigtige retning eksempelvis med Havvind Århus Bugt, ESCO ordninger med kommuner, intelligente elmålere, og udbredelsen af solceller og varmepumper, skriver NRGi i pressemeddelelsen.

- Vi skal hjælpe vore andelshavere med at omlægge energiforbruget til bæredygtige løsninger og nedbringe energiforbruget. Sparet energi er den grønneste energi, siger Søren Egge Rasmussen, bestyrelsesformand i NRGi.

Læs mere om: NRGi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109