23948sdkhjf

Høje vækstrater hos Rambøll

Rådgiveren løftede sin omsætning med 11 procent i første halvår. Resultatet før skat blev 171 mio. kr. – en stigning på 88 mio. kr. sammenlignet med den tilsvarende periode i fjor.
- Vi præsterer som planlagt og leverer højere lønsom vækst end sidste år. I et særdeles konkurrencepræget, globaliseret marked har vi styrket vores internationale forretningsmodel, så vores medarbejdere globalt bringes i spil til de mest spændende og banebydende projekter.

Det var en tilfreds koncernchef, Jens-Peter Saul, der fredag kunne gøre status over den første halvdel af 2012 i Rambøll-koncernen.

Rambøll opnåede en rekordhøj omsætning på 3.886 mio. kroner i de første seks måneder af 2012 (3.504 mio. i 2011). Omsætningen voksede således med 11 procent, hvoraf de 10 procent er organisk. Størst organisk vækst blev leveret af forretningsenhederne Olie & Gas og Energi, mens der også blev leveret pæn vækst i landeenhederne i Norden.

Driftsresultatet før goodwillafskrivninger (EBITA) voksede med 89 mio. kroner til 231 mio. kroner – en stigning på 63 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Landeenhederne i Norden og Mellemøsten og forretningsenhederne Olie & Gas, Energi og Management Consulting opnåede alle et højere driftsresultat end sidste år. Forretningsenheden i Storbritannien præsterede til gengæld under resultatet fra første halvår 2011.

Driftsmarginalen udgjorde 5,9 procent (4,0 procent i første halvår 2011). Resultatet før skat blev 171 mio. kroner mod 83 mio. kroner i de første seks måneder af 2011. Flere store projekter er kommet i hus, og ordrebogen udgjorde 3,2 mia. kr. ved halvårets afslutning. Det er på højde med niveauet ved udgangen af 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11