23948sdkhjf

Danske virksomheder vil have del i norsk olie- og gasindustri

ONS-messen, der anses for at være den vigtigste olie- & gas-messe i Europa, finder i disse dage sted i Stavanger, og den danske deltagelse er større end sædvanligt.
Fra tirsdag den 28. august 2012 og fire dage frem er Stavanger blevet omdannet til hele verdens energi-centrum. Det er her, at ONS-mess, finder sted, og den danske deltagelse er større end sædvanligt. Netværket Danish Offshore Energy Group har i samarbejde med Eksportrådet medbragt sytten danske udstillere, der i høj grad ønsker større del i den intense udvikling i norsk olie- og gasindustri.

På ONS-messens åbningsdag fik den danske fællesstand fra Danish Offshore Energy Group og Eksportrådet fint besøg af den danske handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr, der var taget til Stavanger for at bakke op om de danske udstillere og sætte fokus på de danske virksomhedskvaliteter.

Forventningerne om at skabe resultater igennem det fælles danske fremstød var tydeligt at spore hos Senior Sektor Manager Jørn Hansen fra Danish Offshore Energy Group:

- Ved at deltage på ONS-messen forventer vi, at endnu flere danske virksomheder får del i den intense udvikling, der sker i olie- og gasindustrien i Norge. Der er mangel på underleverandører, som kan levere kvaliteten og har certifikaterne, og derfor er der rigtig store muligheder for danske underleverandører i Norge, siger han.

Således er det heller ikke tilfældigt, at Danish Offshore Energy Group i forbindelse med netop ONS-messen udbyder en konference om de krav og forventninger, olieindustrien stiller til sine underleverandører. Konferencen vil blandt andet byde på taler fra Aker Solutions og Oilwell Warco.
Under de fire dage som ONS-messen varer forventes de godt 1350 udstillere at tiltrække op imod 50.000 besøgende.

De sytten danske udstillere på fællesstanden er:
C.C.JENSEN A/S - Danish Offshore Cluster - DESMI A/S - Elektromarine A/S - Eltronic a/s – Fayard - Hytek A/S - ISC Consulting Engineers - JEVI A/S - Johnson Controls Marine - Norisol A/S - Orskov Yard A/S - Scanel International A/S - SPX Flow Technology Danmark A/S - SubCPartner ApS – Svendborg Brakes A/S – Teknologisk Institut

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111