23948sdkhjf

Lokalt engagement udløser solceller

På Fur er de vilde med solceller. Det har skaffet det lokale forsamlingshus 10 gratis solcellemoduler – og økonomi til flere fælles oplevelser.
10 solcellemoduler på taget dækker næsten halvdelen af det årlige el-forbrug i Fur Forsamlingshus. Det medfører kontante besparelser og dermed mere frirum til fælles, lokale oplevelser:

- Vi får næsten halveret vores årlige udgifter til el. Og med en bedre økonomi for forsamlingshuset kan vi skabe flere spændende arrangementer på Fur. Så på den måde går vedvarende energi hånd i hånd med lokalt engagement og fælles oplevelser. Det her er noget, der kommer alle på Fur til gavn, siger formanden for Fur Forsamlingshus, John Larsen.

Får tre ting på én gang
Det er EnergiMidt, der står bag den noget anderledes solcellekampagne, hvor hvert solgt solcelleanlæg til private har udløst et gratis solcellemodul til Fur Forsamlingshus.

- I kraft af vores engagement i udviklingsprojektet Innovation Fur har vi her kunnet afprøve et nyt koncept for vores solceller. Tanken var, at man ved at købe solceller under kampagnen kunne gøre noget godt for hele tre ting på én gang: sin pengepung, miljøet og det lokale fællesskab, siger forretningsleder i EnergiMidt, Jørgen Due Thomsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095