23948sdkhjf

Bog om solceller hitter

Siden EnergiMidt for under en måned siden udgav en bog om solceller, har næsten 3.000 danskere bestilt et eksemplar. Det vidner om stadig stor interesse for solceller på taget.
Hvad skal jeg huske, inden jeg køber et solcelleanlæg? Hvad synes de, som allerede har et solcelleanlæg på deres tag, om løsningen? Hvordan kan en solcelle overhovedet producere strøm? Det er bare nogle af de spørgsmål, der går igen, når interesserede spørger ind til mulighederne med et solcelleanlæg på taget.

Og netop derfor, har EnergiMidt valgt at udgive Solcellebogen, som er tiltænkt de, som vil have et endnu bedre overblik over, hvilke faktorer man skal være opmærksom på, for at kunne vælge det rigtige solcelleanlæg.

- Vi er en smule benovet over, at så mange har vist interesse for vores solcellebog. Hvis jeg skal give et bud på, hvorfor den er en succes, så må det være, at markedet er præget af, at en masse nye leverandører har meldt sig på banen. Det har nok skabt en smule forvirring hos solcelleinteresserede. Med en bog mellem hænderne kan de sætte sig ned og læse i ro og mag, og så får de et overblik, fortæller Anders Hellegaard Iversen, marketingskoordinator hos EnergiMidt.

Tjekliste og faldgrubber
EnergiMidt driver selv en solcelleforretning. Ikke desto mindre er bogens indhold også skabt ud fra tesen, at afsenderen er et energiselskab, der ser det som et ansvar at oplyse om emnet i en mere bred forstand.

- Jeg kan ikke gå ud og påstå, at bogen er 100 procent objektiv. Men vi har lagt vægt på, at vores tjeklister, kundereferencer og oplysninger om faldgrubber skal være baseret på fakta. Derfor kan alle, som vil vide mere om solcelleanlæg sagtens få et fair overblik over mulighederne ved at investere i solceller. EnergiMidt går ikke ud og prædiker om, at solcellelæserne absolut skal vælge os. Måske vil bogen endda få interesserede til at afsøge markedet i endnu højere grad – men vi kan godt leve med, at læsere vælger en anden leverandør, hvis de mener, at denne kan give et bedre tilbud end EnergiMidt, fortæller Anders Hellegaard Iversen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125