23948sdkhjf

E.ON skal sænke priserne

Sådan lyder kravet fra fjernvarmekunderne til en række meget dyre og udskældte fjernvarmeværker på Sjælland.
Forbrugerrepræsentant Steen Petersen fra Faxe Byråd vil have E.ON Varme og E.ON Produktion til at reducere sine omkostninger markant. Det skriver SN.dk.

- Energitilsynets afgørelse af 26. juni 2012 siger, at E.ON’s administrationsomkostninger og kunderelaterede ydelser er dobbelt så høje, som nødvendigt. Derfor har jeg stillet forslag i E.ON Varmes bestyrelse om, at alle udgifter gennemgås, med henblik på, at de kan og skal nedbringes betragteligt, siger forbrugerrepræsentant Steen Petersen fra Faxe Byråd til SN.dk.

Der er især én post i årsregnskaberne for E.ON Produktion og E.ON Varme, som forbrugerrepræsentanten studser over:

- Der står, at der er ydet 900 timers energirådgivning til selskaberne, men der er ingen ansatte i disse. Alt personale er ansat i moderselskabet E.ON Danmark. Så hvordan kan E.ON Produktion og E.ON Varme modtage 900 timers energirådgivning, der er jo intet personale, som kan modtage denne viden mundtligt eller skriftligt, konstaterer Steen Petersen overfor SN.dk.

Sn.dk har forelagt Steen Petersens forslag og udtalelser skriftligt for E.ON Danmarks og E.ON Varmes direktører Tore Harritshøj og Henrik Rasmussen, som ikke har reageret på henvendelsen. Det skriver avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078