23948sdkhjf

Ny varmedirektør i Viborg

Den kun 34-årige bygningsingeniør Tom Diget er blevet konstitueret som direktør for Viborg Fjernvarme.
Tom Diget er – sin unge alder til trods – en erfaren mand på Viborg Fjernvarme. Han blev ansat i 2004 og havde i mange år energirådgivning og ledningsanlæg som ansvarsområde. I 2010 blev han udnævnt til distributionsleder med ansvar for fjernvarmeselskabets mere end 300 kilometer lange ledningsnet.

Tom Diget, der er i gang med en akademimerkonom-uddannelse i ledelse, afløser Viborg Fjernvarmes direktør gennem 22 år, Henry Juul Nielsen, der fik sin kontrakt ophævet som følge af geotermi-projektet i Kvols.

Privat bor Tom Diget i Rødding, hvor han blandt andet er formand for det lokale vandværk.

- Bestyrelsen er glad for, at Tom Diget har accepteret at hjælpe os gennem situationen. Hvor længe konstitueringen vil vare, og om man vil søge en ny direktør udefra, er endnu uklart. Det afgør den nye bestyrelse, der skal vælges på tirsdag, siger selskabets formand, Gunnar Grangaard.

Står foran svendeprøve
Tom Diget vil allerede på tirsdag den 18. september skulle aflægge sin svendeprøve som direktør, idet han skal stå for den praktiske gennemførelse af endnu en ekstraordinær generalforsamling – en direkte følge af geotermiprojektet.

Interessen for denne den anden ekstraordinære generalforsamling er dog ikke nær så stor som ved den første, der blev holdt 6. juni. Dengang blev der rekvireret 519 adgangskort, svarende til knap 900 stemmer. Hele 450 medlemmer mødte op på Golf Salonen i juni, og det skabte stor trængsel i salen.

Det sker ikke denne gang. Dels har man flyttet generalforsamlingen til Tinghallen, dels har kun 331 medlemmer og varmeaftagere bedt om adgangskort. Det svarer til 730 stemmer. Ved de ordinære generalforsamlinger ligger deltagelsen normalt på ca. 150 medlemmer, der repræsenterer cirka 3-400 stemmer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078