23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny formand i Viborg Fjernvarme

På sit møde tirsdag har bestyrelsen i Viborg Fjernvarme konstitueret sig med Per B. Jørgensen som formand og Ernst Hundrup som næstformand.
Dermed overlader bestyrelsen dem roret efter den afgående formand, Gunnar Grangaard, og afgående næstformand, Lars Eegholm, som blav valgt af bestyrelsen efter den ordinære generalforsamling i april 2012.

På den ekstraordinære generalforsamling 18. september blev seks ud af den siddende bestyrelse genvalgt, og dermed blev der ikke taget stilling til, hvem der skal sidde i henholdsvis et og to år.

Lene Christensen og Gunnar Grangaard har nu tilkendegivet, at de ikke modtager genvalg ved den kommende generalforsamling i april 2013. Begrundelsen for dette skal søges i advokatredegørelsen i forbindelse med det geotermiske projekt i Kvols.

Læs også: Hård kritik af ledelsens rolle omkring geotermisk projekt

Når de ikke allerede tog denne beslutning på generalforsamlingen 18. september 2012 skyldes det dels, at der som tidligere tilkendegivet er et stykke arbejde, der skal gøres færdigt, dels at de ønsker at give medlemmerne tid til at finde de kandidater, de mener bedst kan føre Viborg Fjernvarme.

Læs også: Varmebestyrelse genvalgt trods hård kritik
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078