23948sdkhjf

LM Wind Power udvider med fabrik i Sydamerika

Vingeproducenten vil med ny vingefabrik i Brasilien styrke sin position på de amerikanske markeder.
Den danske vingeproducent vil sammen med partnervirksomheden Eólice etablerer sin første fabrik i Brasilien, som kommer til at ligge i havnebyen Suape i staten Pernambuco.

LM Wind Power forventer at vingeproduktionen på den nye fabrik vil begynde i september 2013, og virksomheden har allerede lavet endelige aftaler med flere kunder.

- Et større antal strategiske kunder har bedt LM Wind Power om, som global markedsleder, at støtte deres indsats i forbindelse med at udvikle markedet for vindenergi i Brasilien og resten af Latinamerika. Vi er stolte over at kunne komme med denne udmelding, som understreger vores forpligtelse over for vores kunder, så de kan bruge vores teknologi og udvikling til at høste vindenergi på en profitabel måde og med maksimal operationel pålidelighed. Vi er også meget glade for at arbejde sammen med en engageret partner i Elóice, som vil stå for infrastrukturen. Lyder det fra CEO i LM Wind Power, Leo Schot.

Vindindustrien i det nordøstlige Brasilien forventes at komme til at genere omkring 1500 direkte job, og LM Wind Power regner med deres nye fabrik vil beskæftige omkring 300 lokale medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125