23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Haldor Topsøe
Markela Dedopoulos er blevet ansat i en nyoprettet stilling som vice president for Corporate Communications & Marketing hos Haldor Topsøe. Hun kommer fra en stilling som vice president for Corporate Communications & Reputation i Danfoss.

Haldor Topsøe beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Ingeniørforeningen, IDA
Carl Aage Dahl er blevet ansat som administrerende direktør hos Ingeniørforeningen, IDA. Carl Aage Dahl var indtil maj i år administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer.

Læs også: [Indsæt link]

Schneider Electric Danmark
Thomas Träger er blevet udnævnt til CEO og country president hos Schneider Electric Danmark.

Schneider Electric er global specialist i energioptimering, beskæftiger ca. 1000 medarbejdere i Danmark og rummer kendte brands som Lauritz Knudsen og APC.

Titus Olie og Gas A/S
John Kjær Rasmussen er tiltrådt som direktør for Titus Olie og Gas A/S i stedet for Kim Harpøth Rasmussen (kilde: BIQ.dk).

Titus Olie og Gas A/S er et investeringsfirma med olie og gas som hovedområder.

Tre-For
Jesper Kaysen er blevet ansat som business manager i ny tværgående salgsfunktion hos Tre-For.

Tre-For er et multienergiselskab, som omsætter for op mod 2 mia. kr. om året.

Tyco Electronics Denmark
Per Dag Gundersen, Norge, er udtrådt af bestyrelsen. Tero Jaakko Moilanen, Sverige, og Malin Maria Tränk, Sverige, er begge indtrådt (kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141