23948sdkhjf

Building Green gentog succesen

Udstillere og arrangør kan puste ud ovenpå to vellykkede dage i Forum. Messen synes i dén grad at have fundet sin niche og vender tilbage i en større og endnu stærkere 2013-udgave.
- Vi er super glade, fordi vi fornemmer, at udstillere og besøgende er glade. Vi har fået masser af kommentarer om, at messen har rykket sig siden sidste år. De besøgende lægger vægt på, at der sker meget – at de har mulighed for at få både viden og nye kontakter med hjem. Oplevelsesværdien er høj, og flere af gårsdagens besøgende er faktisk kommet igen i dag.

Mette Grydehøj Post, projektleder hos Building Green-arrangøren IBC Euroforum, var ovenud tilfreds, da Building Supply mødte hende et par timer før afslutningen på messens anden og sidste dag. Ovenpå en fin debut i 2011 var forventningerne skruet en tand op, og de blev mere end indfriet med en fremgang i besøgstallet på over 50 procent. Næsten 1.700 besøgende onsdag blev fulgt op af et tilsvarende antal om torsdagen, og i lighed med sidste år var det de helt rigtige folk, der kom forbi, lød det fra udstillerne.

- Det er gået rasende godt i år. Vi var også med på messen sidste år, og der har i dén grad været mere kvalitet i år, sagde solcelletekniker Carl Roger Højsted fra Struer-virksomheden Solia, som rejser hjem til det jyske med en god portion kontakter i bagagen. Det samme er tilfældet for sønderjyske leverandør af facadesystemer, Ivarsson:

- Vi har løbende arbejdet hen mod messen siden sidste år. I år har vi derfor været forberedte og har fået rigtigt meget med herfra, fordi vi vidste, hvad kunderne efterspurgte. Og vi er klar igen næste år – jeg har allerede booket standen, sagde salgschef Tommy Pollov.

Større og endnu bedre næste år
Med to velafviklede messer under bæltet kan IBC Euroforum konstatere, at det er lykkedes at skabe det forum for rådgivere og bygherrer, som man havde håbet på. En række spændende udstillere – i år godt 100 af slagsen – kombineret med seminarer og et aktuelt konferenceprogram giver mulighed for at få både viden og kontakter med hjem, og det er tilsyneladende et koncept, der tiltaler rådgiverne.

- Hos IBC Euroforum er vi først og fremmest gode til indhold, så det vil vi også satse på fremover. Men vi kan blive endnu skarpere på sammensætningen af oplæg og seminarer, og den store udfordring i den kommende tid bliver at se på, hvordan vil kan udvikle konceptet yderligere og fortsat være et attraktivt mødested for arkitekter, ingeniører og professionelle bygherrer, sagde Mette Grydehøj Post og afslørede, at planerne for næste års messe blandt andet omfatter inddragelse af Forums balkon i udstillingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125