23948sdkhjf

Rambøll skal sende flydende fundament på kommercialiserings-kurs

Rambøll skal være med til at gøre det flydende havvindmøllefundament Brunel klar til kommercialisering. 

Det er Fred. Olsen 1848, der har valgt Rambøll til opgaven, der blandt andet indebærer en modning af teknologien, et endeligt design af fundamentet; logistik-, transport-, installations-, drift- og vedligeholdelsesprocedurer. 

- Vi ser Rambøll som den perfekte til at supportere Brunels rejse. Brunel har en unik fordel med et modulbaseret  design og fleksibilitet i leverandørkæden. Rambøll skal bidrage til, at Brunel når sin næste fase og vi opnår en unik position i markedet, siger Andreas Buvarp Aardal, senior udvikler hos Fred. Olsen 1848.

Det er forventet, at Rambøll vil have bragt arbejde til vejs ende i første halvdel af 2024.

- Vi er glade for at Rambøll har sagt ja til at støtte Brunels rejse mod en kommercialisering. Rambølls solide track record kombineret med den planlagte test i Sintef Ocean vil modne Brunel, siger Esben Strandgaard Kyndesen, COO, hos Fred. Olsen 1848.

Rambølls arbejde udføres i overensstemmelse med DNVs certificering af flydende havvindmøller, DNV-SE-0422. Et nært samarbejde med DNV er væsentligt i forhold til at løse de mest udfordrende aspekter ved flydende havvind. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094