23948sdkhjf

Dong installerer den første havmølle i Tyskland

Den første af i alt 78 vindmøller er nu installeret på Dong Energys første tyske havmøllepark.
Det skriver Dong Energy på sin hjemmeside.

Havmølleparken, som har en samlet kapacitet på 312 MW, er et joint venture projekt mellem Dong Energy, der ejer 50 procent, og Kirkbi Invest og William Demant Invest med en samlet ejerandel på 50 procent.

- Installationen af vores allerførste vindmølle i tysk farvand er et meget synligt bevis på DONG Energy's ambitioner i Tyskland. Borkum Riffgrund 1 er ikke kun vores første vindmøllepark i Tyskland; den er også den første i en række af vindmølleparker, siger Trine Borum Bojsen, Managing Director for DONG Energy i Tyskland, på hjemmesiden, og tilføjer:

- I 2015 fortsætter vi med installationen af havmølleparkerne Gode Wind 1 og 2. Med de tre vindmølleparker betyder det, at vi vil have opført cirka 900 MW i den tyske del af Nordsøen og dermed kan forsyne knap en million tyske husstande med strøm.

Borkum Riffgrund 1 ligger cirka 37 kilometer nord for øen Borkum i den tyske del af Nordsøen. Konstruktionsarbejdet på havet begyndte i august 2013, og parken forventes idriftsat i den første halvdel af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078