23948sdkhjf

Klart ja i Nyfors til fusion med SE

27 af 34 repræsentantskabsmedlemmer stemte for
Det første store skridt frem mod en fusion mellem de to energiselskaber Nyfors og SE blev taget mandag aften, da et stort flertal stemte ja til fusionen ved en afstemning i Nyfors’ repræsentantskab.

27 af de 34 fremmødte medlemmer stemte for, svarende til 80 procent. Kravet til et ja var et flertal på mindst to tredjedele af de fremmødte.

Afstemningen fulgte efter en grundig gennemgang af fusionsforslaget og en lille times debat.

- Jeg er glad for, at vores repræsentantskab tog positivt i mod forslaget om fusion. I bestyrelsen har vi hele tiden arbejdet ud fra den overbevisning, at det foreliggende fusionsforslag er en god aftale for både Nyfors’ andelshavere, vores område samt Nyfors og selskabets medarbejdere, siger formanden for Nyfors’ bestyrelse, Henning Krabbe.

- Meget tilfreds

Også hos SE var der glæde over det klare ja.

- Jeg er meget tilfreds med resultatet af afstemningen i Nyfors’ repræsentantskab, siger SE’s bestyrelsesformand, Jens Bahne Jørgensen, i en kommentar.

Næste skridt i fusionen er en afstemning i SE’s repræsentantskab 26. november. Bliver det også et ja, mangler kun anden afstemning i Nyfors, som finder sted 21. december.

Nyfors har 45.000 andelshavere i det centrale Vendsyssel og Han Herred. SE (tidligere Syd Energi) har 275.000 andelshavere i det sydlige Jylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078