23948sdkhjf

Torbjörn Wahlborg ny chef for Vattenfall Nordic

Torbjörn Wahlborg, 47 år og med over 15 års erfaring fra stillinger i Vattenfall, er udpeget som ny chef for Vattenfall Nordic og viceadministrerende direktør for Vattenfall AB.
Torbjörn Wahlborg har senest fungeret som chef for Vattenfalls aktiviteter i Polen.

- Med udnævnelsen af Torbjörn Wahlborg får Vattenfalls centrale nordiske virksomheder en resultatorienteret chef med en høj faglig kompetence og veldokumenterede lederegenskaber. Det bliver hans opgave at videreudvikle Vattenfalls driftsaktiviteter og navnlig fokusere på overgangen til vedvarende energikilder, udtaler Lars G. Josefsson, koncernchef og administrerende direktør i Vattenfall.

- Vattenfall opfattes i Polen som den virksomhed, der sætter klimaspørgsmålet på dagsordenen. Mine erfaringer fra Polen, med landets store afhængighed af kul, har gjort mig ydmyg, men samtidig fyldt mig med tillid til de muligheder, der ligger i den teknologiske udvikling og menneskers vilje til forandring. Det er nogle væsentlige erfaringer, som jeg vil tage med mig til Vattenfall Nordic. Jeg ser frem til at påtage mig et bredere ansvar i min nye rolle som chef for Vattenfall Nordic, der kommer til at omfatte kundekontakter, et stort antal medarbejdere, en lang række forskellige energityper samt distributionsnettene, siger Wahlborg.

Torbjörn Wahlborg har en civilingeniøruddannelse fra Chalmers University of Technology. Han tiltræder sin nye stilling den 1. januar 2010 og afløser dermed Hans von Uthmann.

Kilde: Vattenfall

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187