23948sdkhjf

Tradium indgår energi- og klimapartneraftale med Verdo

Verdo og Tradium vil sammen arbejde for et bedre klima. Derfor har de indgået en energi- og klimapartneraftale. Aftalen er den første af sin art i Randers.
Tradium og Verdo har netop underskrevet en aftale om energi- og klimapartnerskab. Målet er at nedbringe energiforbruget, skabe rammer for en ny energiuddannelse og omlægge til mere vedvarende energi hos Tradium.

Forretningsmæssig gevinst
Tradium har et behov for at sikre energieffektive faciliteter. Derfor har skolen valgt at indgå et energi- og klimapartnerskab med Verdo, der har en stærk ekspertise i grøn renovering.

- Ved hjælp af energiovervågning og energieffektive løsninger kan det lade sig gøre at reducere bygningernes energiforbrug og dermed reducere Tradiums omkostninger allerede fra dag et. Og hos Tradium ligger der store fordelagtige energibesparelser lige for fødderne af dem, forklarer afdelingsleder, Anders Svindborg Pedersen, Verdo Energirådgivning.

Tradiums partnerskab med Verdo betyder, at skolen får et rigtig godt udgangspunkt for at arbejde videre med sin grønne profil.

- Partnerskabet med Verdo vil komme til at betyde, at Tradium hele tiden er up front på grøn energi og energieffektiviseringer, og som uddannelsesinstitution vil vi gerne være udstillingsvindue for energiteknologi, siger vicedirektør Lars Michael Madsen, Tradium.

Uddannelse inden for grøn energi
I praksis betyder partnerskabet, at samtlige af skolens bygninger bliver gennemgået fra A til Z af Verdo med henblik på at finde konkrete muligheder for at spare på energien og dermed spare penge på såvel den korte som den lange bane.

På uddannelsesområdet betyder Tradiums partnerskab med Verdo, at de to partnere kan intensivere det i forvejen tætte samarbejde, der allerede eksisterer mellem skolen og virksomheden. Verdo er i dag en vigtig aftager af lærlinge fra Tradium, som i disse år satser kraftigt på en internationalisering af skolens uddannelser.

- Tradium har et stærkt set up på uddannelse inden for grøn energi, hvor vi samarbejder med en række partnerskoler i Europa. I den forbindelse har Verdo en meget relevant og spændende national såvel som international profil, som kan smitte af på Tradiums elever.

Tradium og Verdo påtænker at gå sammen om udviklingen af nye efteruddannelsesudbud inden for bæredygtighed.

- Der er et kæmpe potentiale i styrket uddannelse og efteruddannelse i lavenergibyggeri og energirenovering, siger vicedirektør Lars Michael Madsen, Tradium.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094