23948sdkhjf

Avis: Politiker udsteder næsten-garanti for Horns Rev III

Formanden for Folketingets energipolitiske udvalg så godt som garanterer at Horns Rev III bliver en realitet inden 2020.
Ifølge dagbladet Ringkøbing-Skjern har formand for Folketingets energipolitiske udvalg Steen Gade overfor avisen ” så godt som garanteret, at der kommer en ny havmøllepark kaldet Horns Rev III i Nordsøen inden 2020”.

Det vækker glæde blandt andet i Hvide Sande.

Lige hvad man har ønsket sig
Havmølleparken Horns Rev III skal være på 600 MW fordelt på tre parker med hver 200 MW. Hvis møllerne bliver 3 MW, skal der i hver park opsættes 66 havmøller, skriver dagbladet. Og det er en nyhed, man modtager med glæde i Hvide Sande.

- Det er glædeligt. Vi vil snart have de faciliteter og ressourcer, der er nødvendige for at udnytte de muligheder, en ny havmøllepark giver. Vi er forberedte på den og oppe i gear til den. Nu kan vi fortsætte med at satse i den retning, siger H. P. Kristensen, direktør for Hvide Sande Skibs- & Baadebyggeri.

Hvide Sande har netop etableret foreningen Hvide Sande Service Group, der blandt andet skal sikre, at Hvide Sandes virksomheder er klædt på til havmølleparker.

God tid til at bringe ressourcerne i orden
Steen Gade oplyste, at Horns Rev III først vil blive realiseret sidst i aftaleperioden – henimod 2020. Et tidsaspekt, der ikke afskrækker i Hvide Sande.

- Det gør ikke noget. Der er meget, vi skal forberede, hvis vi skal få det optimale ud af havmølleparken, siger direktør Michael Vejlgaard, A/S Scan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094