23948sdkhjf

EnergiMidts energirådgivning ISO-certificeret

EnergiMidt har modtaget ISO 9001-certifikat i forhold til energirådgivning.
Et ISO 9001-certifikat indikerer, der ligger en bestemt kvalitet bag et produkt eller serviceydelse. Sådan et certifikat har energiselskabet EnergiMidt erhvervet for sin energirådgivning.

- Vi forventer, at kvalitetsstemplet bliver godt modtaget af alle kunder, der efterspørger vores kompetencer inden for energirådgivning, siger kvalitetskoordinator Jeanette Daastrup i EnergiMidt og tilføjer:

- Det gælder også i forhold til ESCO-modellen, hvor vi som leverandør garanterer for fastsatte energibesparelser – og betaler ved kasse et, hvis målet ikke realiseres. Men det er jo også – næsten – uden risiko, når forarbejdet er i orden.

Udgangspunkt i energimærkning
Baggrunden for EnergiMidts ISO-certificering er, at energimærkning af bygninger fra 1. maj 2011 kun kan udføres af certificerede firmaer. For at opnå denne certificering indførte EnergiMidt således i marts 2011 et kvalitetssikringssystem efter reglerne i den internationale standard ISO 9001:2008.

Da kravene stadig bliver større, og det samtidig bliver nødvendigt at systematisere processer, og måden der arbejdes på, valgte EnergiMidt i forlængelse af certificeringen af energimærkningen at gå videre og udbygge certificeringen til hele energirådgivningsområdet.

- ISO er en blåstempling af EnergiMidts energirådgivning, og den måde energirådgiverne arbejder på lige fra udarbejdelse af kontrakt med kunden, gennemgang, rådgivning og dokumentation af rådgivningen til træning af medarbejderne og gennemførsel af kundetilfredshedsanalyse, forklarer Jeanette Daastrup og tilføjer, at EnergiMidt med certificeringen i december netop har bevist, at energiselskabet arbejder mod kvalitetsforbedringer af energirådgivningen - til gavn, glæde og dermed øget indtjening for kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141