23948sdkhjf

Siemens lander første vindmølle-ordrer i Afrika

Nareva Holding har bestilt i alt 44 Siemens-møller med en samlet kapacitet på 100 MW til de to marokkanske vindmølleparker Haouma og Foum El Oued.
Siemens Wind Power har nu fået sine første ordrer på det spirende afrikanske vindmarked. Konkret skal Siemens leverer møllerne til to parker i Marokko, der i øjeblikket er det næststørste vindmøllemarked i Afrika. Ordren omfatter levering, installation og idriftsættelse af vindmøllerne, samt en femårig service-kontrakt for hvert projekt.

- De to ordrer markerer Siemens Wind Powers indtræden på det afrikanske vindmarked, og det viser tydeligt, at vores internationaliseringsstrategi er lykkedes, siger Jan Kjærsgaard, administrerende direktør i Siemens Wind Power i Danmark og chef for EMEA i Siemens Wind Power.

Den Haouma Wind Farm-projektet vil blive bygget i det nordlige Marokko, cirka 30 km øst for Tanger, og seks km syd for Middelhavets kyst. Haoumas 22 Siemens SWT-2.3-93 vindmøller vil sammenlagt give 50 MW.

Foum El Oued vil blive bygget i et af de mest vindrige områder i Marokko, 9 km syd øst for havnen i Laayoune i det sydlige Marokko. Her vil 22 SWT-2.3-101 vindmøller producere andre 50 MW ren strøm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142