23948sdkhjf

Dong dropper vind-demonstrationsprojekt på Lolland

Dong Energy har valgt at fokusere selskabets demonstrationsaktiviteter indenfor test af vindmøller i Frederikshavn og i Gunfleet (UK), og indstiller derfor demonstrationsprojektet ved Kappel på Lolland.
Den teknologiske udvikling i vindindustrien de seneste år med udvikling af større møller dedikeret til offshore brug understøtter Dong Energys udvikling af offshore vindprojekter, hvor omkostningerne ved at producere energi fra møller på havet skal reduceres.

- De seneste års teknologiske udvikling af møller, der er større og designet specifikt til offshorebrug, er interessant for DONG Energy, hvor offshore vindkraft er en central del af den overordnede strategi om at producere ren energi. Derfor har vi valgt at fokusere demonstrationen af fremtidens møller på vores offshore sites i Frederikshavn og Gunfleet, siger Per Hjelmsted Pedersen, der er Senior Director i DONG Energy.

For at fokusere demonstrationsaktiviteterne indenfor vindenergi har Dong Energy valgt at indstille projektet ved Kappel. Planarbejdet med demonstrationsprojektet ved Kappel har været undervejs i mere end otte år, og det endegyldige plangrundlag er fortsat ikke tilstede.

- Det har været et meget langt udviklingsforløb, og i dag er grundlaget for at udføre de tests, vi oprindeligt havde planlagt ved Kappel, ikke længere tilstede. Vi har derfor indstillet projektet, så vi kan fokusere på vores øvrige demonstrationsaktiviteter, siger Per Hjelmsted Pedersen.

De 24 møller, der som en del af projektet ved Kappel skulle nedtages, vil fortsat blive nedtaget.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125