23948sdkhjf

Dansk Fjernvarme laver organisationsændring

Det sker for i højere grad at kunne støtte op om udviklingsarbejde, analysearbejde og det energipolitiske arbejde.
Dansk Fjernvarme har ændret på sin organisation. Sekretariatet har indrettet sig efter i endnu højere grad at kunne støtte op om udviklingsarbejde, analysearbejde og det energipolitiske arbejde, oplyser Dansk Fjernvarme.

Fra at have været delt op i fire afdelinger ændres organisationen nu til tre afdelinger.

VIKA - Vidensdeling, IT, Kurser & Administration
De tre afdelinger bliver den nye afdeling for Vidensdeling, IT, Kurser og Administration (VIKA), som omfatter vidensformidling i form af fagbladet Fjernvarmen, Dansk Fjernvarmes hjemmeside samt en række trykte udgivelser.

Også kursusaktiviteter og afholdelse af temamøder samt Dansk Fjernvarmes Landsmøde organiseres i VIKA.

Landsmødet er Danmarks største energimøde med ca. 1900 deltagere. Dansk Fjernvarme afholder hvert år kurser, temamøder med mere for mere for over 5000 deltagere.

MUPI - Medlemsservice, Udvikling & Politisk Interessevaretagelse
Afdelingen for Medlemsservice, Udvikling og Politisk Interessevaretagelse (MUPI) omfatter den store medlemsservice i form af daglig kontakt med Dansk Fjernvarmes medlemmer.

Afdelingen skal der udover arbejde med analyse og udvikling til gavn for medlemmerne, som dermed sikres de bedste rammer for at kunne levere den bedste og billigste varme til forbrugerne.

Den politiske interessevaretagelse bliver også rodfæstet i MUPI, da faglig viden og indspil er de afgørende faktorer for at kunne deltage i den energipolitiske debat.

Afdelingen får desuden ansvaret for udarbejdelse af bestyrelsesmaterialer med videre.

IA - International Afdeling
International afdeling fortsætter som hidtil med fokus de internationale relationer. Det sker gennem det internationale fjernvarmesamarbejde i Euroheat & Power samt flere organisationer og gennem tæt kontakt til eksempelvis politikere i EU.

Endelig organiserer Dansk Fjernvarme sig med en enhed med ansvar for regnskab og drift. Enheden er organiseret som en stabsenhed som sikrer overblik over økonomi i foreningen og den daglige drift af Fjernvarmens Hus, som årligt gæstes af omkring 5.000 personer.

Endelig er pressechefen organiseret i en stabsfunktion med direkte reference til direktøren. Pressechefen er ansvarlig for Dansk Fjernvarmes eksterne kommunikation og forestår den daglige kontakt med medier.

Organisationsændringen medfører ingen ændringer i bemandingen hos Dansk Fjernvarme, som beskæftiger 27 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094