23948sdkhjf

Tre-For blandt Danmarks sundeste virksomheder

Den 21. marts kåres Danmarks Sundeste Virksomhed. Top ti over de sundeste virksomheder er nu fundet – på den liste finder man energiselskabet Tre-For.
Tre-For er blandt de fem sydddanske virksomheder, som netop er blevet udpeget til at gå videre i konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Virksomhed 2012.

- Rigtig mange virksomheder har deltaget i konkurrencen, og niveauet er højt. Derfor er det også flot, at hele fem syddanske virksomheder er nået op i top ti. Det viser, at de gør en helt særlig indsats på sundhedsområdet, siger sundhedschef i Dansk Erhverv, Martin Koch Pedersen.

- Når man som virksomhed gør noget for medarbejdernes sundhed, så kan det typisk aflæses i medarbejdertilfredsheden og i antallet af sygedage, men det slår faktisk også positivt ud på bundlinjen. Og derfor er der mange gode grunde til at fokusere på sundheden på de danske arbejdspladser, siger direktør i Sundhedsdoktor, Søren Agerskov Hansen.

- En arbejdsplads, der går op i sundhed, er en attraktiv arbejdsplads. Og jeg er imponeret over den professionalisme, som virksomhederne i denne konkurrence udviser på sundhedsområdet. Der er mange innovative sundhedsprojekter derude, og vi glæder os til at udpege Danmarks Sundeste Virksomhed, siger underdirektør i Nordea Liv & Pension, Trine Thorn.

De nominerede
Udover Tre-For figurerer ti virksomheder på listen over de sundeste virksomheder i Danmark:

Meldgaard Gruppen, AXA Power, Kvadrat, Electrolux, Sundhedsskolen fra Esbjerg, Salling Bank, Skandia, Satair og Louis Poulsen Lighting.

Fakta om prisen
Prisen Danmarks Sundeste Virksomhed er en sammenlægning af de to tidligere priser "Danmarks Sundeste Arbejdsplads" og "Danmarks Sundeste Virksomhed". Med den nye pris får Danmark én samlet landsdækkende pris, der honorerer det innovative og professionelle arbejde med sundhed på arbejdspladsen.

Bag prisen står Dansk Erhverv, Dansk Firmaidrætsforbund, SundhedsDoktor og Nordea Liv & Pension.

De foregående år er prisen uddelt til Sparekassen Farsø, Novo Nordisk i Måløv, FødevareErhverv, Nordea Liv & Pension og Regionshospitalet i Horsens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096